29 / 04 / 2024

ergin külünk

ergin külünk

Türkiye'nin 7 minareli ilk camisi olarak da tarihe geçecek olan Çamlıca Camisi için hafriyat çalışmaları tamamlanıyor...

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu ''Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Çamlıca Camii'nin inşaatında son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşte o haber...

Çamlıca Camisi'nde sona doğru!

Görkemli mimarisiyle İstanbul'un her noktasından rahatlıkla görülebilen kentin yeni simgelerinden Çamlıca Camisi'nin, yıl sonunda ibadete açılabilmesi için çalışmalar hızlı şekilde yürütülüyor. Ergin Külünk, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çamlıca Camii inşaatına fikir!

Yüzde 80'i tamamlanan Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, ziyaret hakkında bilgi verdi.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yıkılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşe yazısında " Açıkhava Tiyatrosu yıkılıyormuş "başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları ...

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

ergin külünk Haberi

ergin külünk



İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camisi'nin yapılacağı alandaki hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının 2 ayı bulacağını tahmin ettiklerini, temel yalıtım çalışmasının ardından yapının temelinin atılmasına geçileceğini...