05 / 05 / 2024

Ergün Kırdinli

Ergün Kırdinli

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli 9 ayda 90 bin ton asfalt serimi gerçekleştirerek bir rekor kırdıklarını ifade etti.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Ergün Atalay: Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu: "Her sene gündeme geliyordu, yüzlerce işçi 'dur' dememize rağmen emekli oluyordu. Kıdem tazminatı konusunda aynı noktadayız. Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz" dedi.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Ergün tarafından kuruldu. 

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan koltuğunu Ömer Bulut'a devretti!

2014 yılından itibaren TOKİ'de başkanlık görevini yürüten Ergün Turan, yerini Ömer Bulut’a devretti...

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Ergün Kırdinli Haberi

Ergün Kırdinli

Uşak Belediyesi şantiye yılı ilan ettiği 2015 yılında yollarda radikal değişikliklere gitti. Ana caddelerde yolları asfaltta döndüren Belediye, araçların da yeni yollarda kolayca ulaşabilmelerini olanak sağladı. Ayrıca asfaltlar günü kurtaran bir şekilden, kalıcı ve uzun yıllar kullanılabilecek bir hale getirildi. Diğer yandan asfalt konusunda rekorlar kırıldı. 9 ay gibi kısa bir sürede 90 bin ton asfaltın serimini gerçekleşti.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, “Asfalt yol konusunda hedeflerimizden daha ötede rakamlara ulaştık” dedi.


Belediyede görevde bulundukları kısa süre içinde yol ile ilgili sıkıntıları gördüklerini aktaran Kırdinli, “Henüz görevimizin üzerinden 2 yıl geçmemesine rağmen emin adımlar ile başarılı işler yapıyoruz. Yeni göreve gelen yönetimler 2 yıl içinde kenti tanıma ve projelerin bürokratik aşamalarıyla uğraşırken, bizler bu zaman dilimine icraatlarımız...