28 / 04 / 2024

ergun poyraz Tilkiyle Vals

ergun poyraz Tilkiyle Vals

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun hangi alanlarda çalışmalar yapmıştır? Korkmaz Enes Ergun hakkında merak edilen tüm ayrıntılar, eğitimi ve kariyeri nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Erduvan tarafından kuruldu.

Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi Ergun Özen kimdir? Ergun Özen kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Melih Poyraz kimdir?

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz kimdir? Melih Poyraz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Poyraz`ın biyografisi...

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun açıkladı: 'Halka arz başvurusundan önce de şirketlere destek veriyoruz'

Borsa İstanbul Genel Müdürü Ergun, Borsa olarak iş yapma modelini değiştirdiklerini belirtti. Sadece halka arz başvurusundan sonra başvuru değerlendiren bir borsa olmadıklarını, başvurudan önce de karar ve hazırlık aşamasında şirkete destek verdiklerini açıkladı.

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Group Seyahat Acentası Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Farnood Rahımı Gharehveran, Sına Rahımı Gharehveran tarafından kuruldu.

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Aramamüller İnşaat Gıda Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Mırzayev tarafından kuruldu.

ergun poyraz Tilkiyle Vals Haberi

ergun poyraz Tilkiyle Vals

Yazar Ergun Poyraz'ın Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı toplatıldı. Kitap Taş Yapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'yı konu alıyor. 


Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mütehit Emrullah Turanlı kitapta "aile, sosyal ve iş hayatına dair mahrem bilgilere yer verildiğini, kendisine hakaret edildiğini, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu" iddia ederek, toplatma talebinde bulundu.


Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesi Turanlı'nın talebini haklı buldu ve "kitabın dağıtım ve satışının durdurulması, toplatıolması yönünde ihtiyati tedbir kararı" verdi. 


Yayınevi konuya ilişkin açıklama yaptı. Yayınevinden yapılan açıklama şu şekilde; "Yayınevimize tebliğ edilmeden ender rastlanan bir şekilde kitabevlerinin raflarından toplatılmaya başlanıldı.Tüm hukuksal haklarımızı arayacağız. Bilgini ve gerçekğin insanlara ulaşmasında yayınevi olarak üzerimize düşen sorumluluğu sürdürmeye devam edeceğiz. Yaşasın...