27 / 04 / 2024

ergün turan tarımköy projeleri

ergün turan tarımköy projeleri

TOKİ Başkanı Turan: "Tarımköy projelerimizle altyapısı, konutları, sosyal donatıları, yolu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesi olan modern köyler inşa ediyoruz" dedi.

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Erzincan Tarımköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde hayata geçirdiği Tarımköy konutlarının kura çekilişi yapıldı.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan koltuğunu Ömer Bulut'a devretti!

2014 yılından itibaren TOKİ'de başkanlık görevini yürüten Ergün Turan, yerini Ömer Bulut’a devretti...

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Ergün Turan: 6 yılda 400 bin konut yapacağız!

Ekonomist Dergisi yazarlarından Levent Gökmen Demirciler Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile söyleşi gerçekleştirdi. Turan, Türkiye genelinde 72,5 milyon metrekarelik alanda dönüşüm çalışması yaptıklarını ifade etti.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü’ye 363 tarımköy konutu!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 363 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

ergün turan tarımköy projeleri Haberi

ergün turan tarımköy projeleri

Hayata geçirilen 5 bin 747 konutluk Tarımköy projeleriyle köyden göç sorununa alternatif önlem getiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde inşa edilecek 100 konutun ihalesi yapıldı. 


TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köyden kente göç sonucu oluşan çarpık kentleşmenin Türkiye'nin en önemli sorunlarından olduğunu söyledi.





Kırsalda yaşayan vatandaşlara cazip yaşam alanları sunmak için Tarımköy projelerini uyguladıklarını belirten Turan, "Bugüne kadar Tarımköy uygulaması kapsamında 5 bin 747 konut yaptık. Projelerimiz kapsamında vatandaşlara tarıma elverişli arazi tahsis edilirken dağınık durumdaki yerleşim yerleri bir araya toplanıyor ve yerel mimari doku korunarak yenileniyor." diye konuştu. 


Vatandaşlara sosyal tesisleri ve altyapısıyla hazır, modern bir köyde yaşama imkanı sunduklarına dikkati çeken Turan, "Hem barınma ihtiyacının sağlanması hem de ekonomik anlamda gelişim ile...