17 / 05 / 2024

Ergün Yeşilyurt

Ergün Yeşilyurt

Tekyapı Tek İnşaat Turizm Nakliye Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Yeşilyurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Pendik, Harmandere Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Malatya Yeşilyurt'taki afet konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi tarafından inşae dilecek olan 8 bin 799 konutun inşası tam gaz sürüyor.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında istenen cezalar belli oldu!

Kartal'da bulunan Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından yıkıldığı tarihe kadar olan dönemde Kartal Belediyesi'nde görevde bulunan 31 kişi hakkında dava açıldı.

Yeşilyurt Apartmanı’nın yapı ruhsatındaki imza sahte çıktı!

Kartal’da 21 kişiye mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yapı ruhsatında yer alan imza sahte çıktı.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesi kapsamındaki 383 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Malatya Yeşilyurt başvuruları 6 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesindeki konutlar 6 Temmuz 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Malatya Yeşilyurt için riskli alan kararı!

Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Kayseri Melikgazi Yeşilyurt başvuruları 17 Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi 17 Şubat tarihinde satışa çıkıyor.

Ergün Yeşilyurt Haberi

Ergün Yeşilyurt

Tekyapı Tek İnşaat Turizm Nakliye Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ergün Yeşilyurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Pendik, Harmandere Mahallesi'nde kuruldu. 


Tekyapı Tek İnşaat Turizm Nakliye Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...