29 / 04 / 2024

Ergünkent İnşaat bursa projeleri

Ergünkent İnşaat bursa projeleri

Bursa Olay Gazetesi yazarı Feridun Eyüpoğlu Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 14 ay vade fırsatıyla!

Ergünkent İnşaat tarafından yükselen Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 10,12 ve 14 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı projede lüks mimari dikkat çekiyor.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bursa’nın inşaat firmaları NGYO Konut Market'te satış yapacak!

İnşaat sektörünün son dönemde parlayan yıldızları arasında yer alan  Bursa'da uzun yıllardır hizmet veren  Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat şirketlerinin yapmış olduğu projelerdeki gayrimenkuller, yeni kurulan NGYO Konut Market bünyesinde satışa sunulacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor!

Ergünkent İnşaat ve Yıldırım Belediyesi, Mollaarap'ta 9 bin haneyi kapsayan kentsel dönüşüm için adım atıldı. Bu kapsamda uzlaşma sürecinin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

Ergünkent İnşaat bursa projeleri Haberi

Ergünkent İnşaat bursa projeleri


Bursa Olay Gazetesi yazarı Feridun Eyüpoğlu Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...


Bursa ekonomisini inşaat sektörüyle büyüten Ergünkent İnşaat bu haftaki durağımız. Geçmişin birikimiyle, genç ve enerjik bir yönetimi biraraya getiren şirket... Özellikle kentsel dönüşümde örnek çalışmalara imza atıyor. Konuk olduğumuz Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le... İnşaat sektörü, konut piyasası ve kentsel dönüşüm üzerine sohbet ettik. Kentsel dönüşüm konusunda özel bir uzmanlığı olan Demirel... Şirketin profilini ve hedeflerini de paylaştı.



- Sohbetimize sizi tanıyarak başlayalım.

 

“Evli ve bir çocuk babasıyım. İstanbul'da başlayan iş hayatım 4 yıldır Bursa'da devam ediyor.

Bursa'daki sektörel çalışmalarım Ergünkent İnşaat'ın projelerinde yönetici olarak sürmekte. Ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm çalışmalarında faaliyet gösteriyorum”.

- Peki Ergünkent İnşaat'ın doğuşu nasıl gerçekleşti?

“Ergünkent İnşaat...