02 / 05 / 2024

Erhan Hacısalihoğlu kimdir

Erhan Hacısalihoğlu kimdir

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Suat Hacısalihoğlu, yabancılara konut satışını değerlendirdi!

Trabzon'da Körfez ülkelerine dönük inşaat yatırımlarının devam ettiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, konut satışlarında da önemli bir mesafe alındığını söyledi.

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Suat Hacısalihoğlu: Çömlekçi 12 yılda biter!

TRABZON Ticaret Sanayi Odası, meclis toplantısı bugün yapıldı.Trabzon Büyüksehir Belediye Başkanı TTSO'daki toplantıda kent sorunlarını anlattı.TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu 'Çömlekçi 12 yılda biter' dedi.

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir? Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu'nun biyografisi..

Erhan Hacısalihoğlu kimdir Haberi

Erhan Hacısalihoğlu kimdir

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. TUSKON operasyonunun ikinci dalgasında TİM Başkan Vekili Çıkrıkçıoğlu, Taha Tekstil’in sahiplerinden İsmail Hakkı Kısacık gözaltına alındı. 20 kişi firar etti. Gözaltına alınan isimler arasında yer alan Kısacık, tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden biri.


Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasının iş dünyası ayağına yönelik operasyonlar dün de devam etti. FETÖ'nün işadamları derneği TUSKON'a yönelik operasyon kapsamında 18 kişi hakkında ek gözaltı kararı çıkarıldı.


Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberine göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Taha Tekstil'in sahibi, LC Waikiki'nin küçük ortağı İsmail Hakkı Kısacık, kapatılan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği Başkanı Ali Ulvi Orhan, Bank Asya'nın yönetim kurulu üyelerinden Ali Çelik, Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş,...