17 / 05 / 2024

Erhan İşözen biyografi

Erhan İşözen biyografi

Bir süre İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Şehir Bölge planlama ve restorasyon bölümünde, Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve Şişli Belediye Başkanlarına danışmanlık yapan Erhan İşözen kimdir

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Süzen tarafından 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

2004 yılında İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş!

2004 yılında Yapı Kredi ve Koray işbirliği ile Kemerburgaz'da Göktürk mevkinde inşa edilecek İstanbul Zen Sitesi satışa sunulmuş. Sitede yer alan konutlar bin dolardan başlayan taksitlerle satılıyormuş.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

İşte 20 yılda inşa edilen yüzen ev!

Wayne Adams (66) ve Catherine King (59) ‘’Freedom Cove’’ adını verdikleri bu evi 1992 yılında yapmaya başlamışlar. Bu devasa yüzen ev sanat galerisi, stüdyo, dans alanı ve 5 adet sera barındırıyor.

Erhan Boysanoğlu: İnşaat sektörü 1,5 aydır durgunluk yaşıyor!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, inşaat sektöründe son 1,5 aydır ciddi durgunluk yaşandığını dile getirdi. Erhan Boysanoğlu, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara ilişkin güncel açıklamalar yaptı.

İşte Dubai'nin yüzen evleri!

Dubai, kapalı kayak merkezleri, dönen gökdelenler, mucize bahçeleri gibi müsrif olarak adlandırılabilecek projeleri ile ünlü. Fakat yepyeni projeleri olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı...

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Tan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs 2015 tarihinde Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Erhan Boysanoğlu: TÜİK’in konut satış verileri doğru değil!

Mesa’nın patronu Erhan Boysanoğlu, ülkede istatistiklerin doğru olmadığına dikkat çekerek, “Ankara’da yılda 40-50 bin konut ancak satılıyor.” ifadelerini kullandı.

Erhan Boysanoğlu: Kartal konut yatırımında avantajlı bir bölge!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Anadolu Yakası'nın en gözde merkezlerinden biri olan Kartal'ın aynı zamanda sunduğu birçok avantajla İstanbul'un yaşam açısından gelişime açık, yeni yükselen trendi konumunda olduğunu vurguladı.

Koray Malhan: Açık ofislere yeni düzen geliyor!

Cirosunun yüzde 70'ini ofis mobilyalarından sağlayan Koleksiyon'un Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan "Açık ofislerde daralan çalışanlara yeni düzen geliyor" dedi.

Erhan Boysanoğlu: İnşaat sektörü önemli mesafe kaydetti!

Erhan Boysanoğlu, inşaat sektöründe 2000'li yılların başından bu yana yaşanan güçlü ve istikrarlı büyümeyle her açıdan çok önemli mesafeler kaydedildiğini söyledi.

Erhan Usta: İnşaata dayalı bir ekonomi var!

Erhan Usta, “Reform sürecini devam ettirmemiz lazım. Sıkı maliye politikası 2008’den sonra da sürdü. Ancak inşaata dayalı bir ekonomik sistem geldi. Şu anda Türkiye’nin en büyük imalatçıları arsa alıyor. Büyük firmalar da küçük üretici de öyle. " dedi.

Erhan Boysanoğlu: İhaleler konut fiyatlarını yükseltecek!

Emlak Konut GYO ihalelerinde ortaya çıkan rakamlar gayrimenkul sektöründe dengeleri bozdu. “İhaleler bize normal gelmiyor” diyen Erhan Boysanoğlu, konut fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Erhan İşözen biyografi Haberi

Erhan İşözen biyografi

Erhan İşözen kimdir?

Erhan İşözen, 1979-1980 İstanbul Güzel Sanatlar Akademisinden mezun oldu. Öğrenciliği ve öğrenim sonrası ülkenin önde gelen mimarları ile çalıştı. Bir süre İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Şehir Bölge planlama ve restorasyon bölümünde, Yıldız Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve Şişli Belediye Başkanlarına danışman olarak görev yaptı. 


25 yıldır İstanbul’un değişik bölgelerinde özellikle kentsel tasarım, kentsel yenileme ve restorasyon projeleri yaptı, uyguladı.Bu Projeler Arasında Ortaköy Medyanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Proje Çalışması, Küçük Bebek, Levent Meydanı, Kuruçeşme, Aşiyan, Vişnezade Şairler Parkı, Beşiktaş Balıkçılar Çarşısı, Ortaköy Kültür Merkezi, Afife Jale Tiyatrosu, Beşiktaş Meclis Binası, Beşiktaş Kartal ve Uğur Mumcu Anıtı, Tema Vakfı Doğa Müzesi, Nişantaşı – Teşvikiye Kentsel Tasarım Projesi, Teşvikiye Meydanı Hüsrev Gerede Anıtı, Cumhuriyet-Halaskargazi Şişli...