02 / 05 / 2024

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Karadağ tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Erhan B2b Partner Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Erhan B2b Partner Yapı Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Açış tarafından kuruldu.

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrasu Çelik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Yener Karadağ ve Tarkan Ayağlar ortaklığında kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Erhan Doğruyol ve Zekeriya İncili ortaklığında kuruldu.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Yby Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yby Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Karadağ tarafından kuruldu.

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Başaran Bayrak, Cihan Bayrak, Erhan Bayrak ve Habip Orhan Bayrak ortaklığında kuruldu.

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Karadağ tarafından kuruldu.

Erhan Karadağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu şunlardır. A-İNŞAAT 1) Her türlü İnşaat taahhüt işleri; konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi Hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde Kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,işhanları, fabrikalar, yollar baraj ve göller, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...