20 / 05 / 2024

Erhan Ufak kim

Erhan Ufak kim

Tanınımış biri olmanın ticaret sektöründe avantaj olduğunu belirten Erhan Ufak daha yolun başında olduğunu söyledi. Erhan Ufak, idealleri doğrultusunda yükselerek yeni şubelerle daha fazla faaliyet gösterecegini ifade etti.

Ev sahipleri dikkat! Kiracının bıraktığı aidat borcu kim tarafından ödenir? 

Günümüz şartlarında ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar artarak devam edebiliyor. En ufak bir sorun bile iki taraf arasında büyütülüp bazen mahkemeye kadar gidebiliyor. Kiracılar, ev sahiplerine borç bırakıp evden çıkabiliyorlar peki bu kalan borcu kim öder? 

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Gülben Ergen Erhan Çelik'le ayrı evlerde yaşadığı iddialarını yalanladı!

Geçen Eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen: Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz!

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in evinin yanındaki daireyi kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Erhan Çelik Gülben Ergen'in yan dairesini kiraladı!

Ünlü çift, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul etmem” demesiyle küçük çaplı bir kriz yaşamıştı. Ergen'in şimdiki eşi Erhan Çelik, Ergen'nin yan dairesini kiraladı...

Gülben Ergen Erhan Çelik'le birlikte evinin yanındaki daireyi de kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Erhan Ufak kim Haberi

Erhan Ufak kim

Tabii ki şu an Kurtlar Vadisi’nden bağımsız bir iş yapıyorum. Ancak kendi markamla dahi sektörde varlık göstersem, insanlar beni Güllü Erhan olarak biliyor. Öyle şeylerle karşılaşıyorum ki insanlar sizi aileden biri olarak görüyor ve direkt bir samimiyet yakalıyor. Türk ticaret kültüründe yer alan ve alış verişte bulunacak insanlarda refleks olan tanıdıkla çalışma durumu bizim lehimize oldu. Bizde bu avantajı güler yüzlü hizmet anlayışımız, dürüstlüğümüz ve kalitemizle ikiye katladık. Kurtlar Vadisi’nin dışında Erhan Ufak ismiyle atıldığım ticaret hayatımda işimle ve ideallerimle varım. İdeallerim doğrultusunda yükselerek yeni şubelerle daha fazla faaliyet göstereceğim.” şeklinde konuştu.


“ÖNCELİKLE İSMİMİ KORUMAK İSTEDİM”



Kurtlar Vadisi’nin diziden bağımsız olarak bir şarap markası olarak raflarda izin almasından sonra marka tescilinin çok önemli olduğunu yaşayarak öğrendiklerini dile getiren Erhan Ufak,gayrimenkul sektörüne...