12 / 05 / 2024

Erhan Yavuz

Erhan Yavuz

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Ayhan, Erhan Yavuz, Yener Yıldırım ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi 10.Sokak'ta kuruldu.

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Ayhan, Erhan Yavuz, Yener Yıldırım ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi 10.Sokak'ta kuruldu.

Erhan Ertan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü oldu!

Yavuz Erdal Kayapınar, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü görevini 20 Şubat 2015 tarihinde yeni Genel Müdür Erhan Ertan’a devretti. Yeni genel müdür Erhan Ertan oldu...

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Ahmet Nazif Zorlu'ya Kenan Yavuz'dan destek geldi!

İzmir'de yatırımların engellenmesine isyan eden Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu 'ya katıldığını söyleyen SOCAR Türkiye CEO 'su Kenan Yavuz, "Bu işin suyu çıktı" dedi

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Yavuz Işık: inşaat sektörü ile hazır beton sektörü de canlanacak!

Türkiye, hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci sırada yer alırken, 2011 yılında Çin ve ABD'nin ardından üçüncü sıraya yükseldi. THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık hazır beton sektörü üzerine açıklamalar yaptı.

Mehmet Ali Yavuz: Depremde binaların yüzde 70'i yıkılır!

Jeoloji mühendisi ve yer bilimleri uzmanı ve bölgenin tek yer bilimleri firmasının sahibi Mehmet Ali Yavuz, çok önemli açıklamalarda bulunarak, yetkilileri ve halkı da uyardı.

Erhan Boysanoğlu: Konut balonunu arsa fiyatları şişiriyor!

İnşaatçıların yarıya yakını, konut fiyatlarında balon riski doğduğunu düşünüyor. Konut üreticisi Mesa Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’na göre konuttaki balonu, geometrik artan arsa fiyatları şişiriyor.

Yavuz Bingöl Sokak'ın adı Berkin Elvan Sokak oldu!

Yavuz Bingöl’e bir tepki de İzmir’den geldi. Narlıdere’de bulunan Yavuz Bingöl Sokağı isminin değiştirilmesi için harekete geçildi. Sokağın adı, belediye meclisi kararıyla Berkin Elvan Sokağı olarak değiştirildi. İşte detaylar...

Akmerkez GYO'da Erhan Öner'in yerine Murat Gigin atandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde yönetim kurulu üyesi Erhan Öner'in istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliğine Murat Gigin'in atandığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar desteklenmeli!

2015 yılında bitkilendirilmiş çatı sektöründe yüzde 20 büyüme bekleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, bitkilendirilmiş çatıların yaygınlaşması için gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, yerel yönetimlerce desteklenmesini öneriyor.

Erhan Boysanoğlu: İhtiyaca göre ev yapılmıyor!

Ankara Ticaret Odası'nın yayın organı Ekonomik Denge Dergisi'ne konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 'konutta balon riski var mı' tartışmasını değerlendirdi. Boysanoğlu, hâlâ ciddi bir konut ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul’un 3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ayakları ‘A’ şeklini aldı bile. Köprünün inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Erhan Yavuz Haberi

Erhan Yavuz

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Ayhan, Erhan Yavuz, Yener Yıldırım ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi 10.Sokak'ta kuruldu. 


Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her çeşit makine ve endüstriyel ürün ile ilgili imalat, tasarım, mühendislik, otomasyon, teknoloji geliştirme çalışmaları, danışmanlık alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 3- Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 4- Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. 5-...