06 / 05 / 2024

Erikoğlu Sunsystem tesisleri

Erikoğlu Sunsystem tesisleri

Erikoğlu Sunsystem Enerji, İtalyan ortağı ile anahtar teslim güneşten elektrik üretecek güneş enerjisi santralleri (GES) kuracak. Firma,kuracağı tesislerle güneş enerjisi alanından aldığı pazar payını artırmayı hedefliyor.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Elmalar Sosyal Tesisleri yenilenecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Elmalar Mahallesi’ndeki sosyal tesisleri bakıma aldı.

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona doğru!

Kocaali Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık.” dedi. 

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erikoğlu Sunsystem tesisleri Haberi

Erikoğlu Sunsystem tesisleri

Erikoğlu Sunsystem Enerji, İtalyan ortağı ile anahtar teslim güneşten elektrik üretecek güneş enerjisi santralleri (GES) kuracak. Bundan sekiz yıl önce İtalyan Sunsystem ile birleşen firma, kuracağı tesislerle güneş enerjisi alanından aldığı pazar payını artırmayı hedefliyor.


Yenilenebilir enerji konusunda sadece Türkiye’de değil, Almanya, İtalya gibi ülkelerle ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Erikoğlu Sunsystem Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Nuri Erikoğlu, "Güneşlenme süresi kısa süren Almanya, enerjisinin yüzde 35’ini güneşten sağlıyor. Güneşlenme süresi bakımından Almaya’ya oranla daha şanslı olan Türkiye elindeki zenginliği kullanamıyor” dedi.


Ahmet Nuri Erikoğlu, son 10 yılda, 2 bin’den fazla güneş enerjisi tesisi kurarak geliştiren İtalyan Sunsystem firmasıyla birleştiklerini belirterek, Denizli’de bulunan Erikoğlu Sunsystem Enerji Yatırım’ı kurduklarını hatırlattı.


“4 MW’lık kurulu gücü teslim ettik”


Ahmet Nuri Erikoğlu, "İtalyan ortaklarımızla birlikte Erikoğlu Sunsystem Enerji olarak...