03 / 05 / 2024

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Projesi

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Projesi

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yeni projeye başlıyor. 88 dükkan ve 16 rezidanstan meydana gelen Erintaş İnşaat Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilecek...

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Yılmaz tarafından açıldı.

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Derik tarafından açıldı. 

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik ile 137 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eman Life Yapı İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi kuruldu!    

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 1 milyon 500 bin liraya kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Coşkun Budak, Erdal Mandalı ve Mahmut Şengül ortaklığında kuruldu.

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Projesi Haberi

Erintaş İnşaat Zeytinburnu Projesi


Erintaş İnşaat, İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme bölgesinde yeni projeye başlıyor. Bu yıl sonunda hafriyat çalışmalarının başlayacağı Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesi 88 dükkan ve 16 rezidanstan meydana geliyor.


10 bin 85 metrekare alanda inşa edilecek olan Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesi 29 bin 327 metrekare inşaat alanına sahip.  Erintaş İnşaat Zeytinburnu teslim tarihi 2016 yılının son çeyreği olarak belirlendi.


Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesinde 27 bin 908 metrekare inşaat alanı ticaret alanı için, 1.419 metrekare inşaat alanı konaklama için ayrıldı. Erintaş Zeytinburnu Kazlıçeşme Ticaret Alanı ve Rezidans Projesi tek bloktan oluşmakta olup, kullanım olarak A, B ve C olmak üzere üç blok olarak tasarlandı.


7 milyon 500 bin TL proje bedeline sahip olan Erintaş İnşaat Zeytinburnu projesi E-5 karayolunun güneydoğusunda, 10.Yıl Caddesinin doğusunda, Kennedy Caddesinin güneyinde...