09 / 05 / 2024

ERK Asfalt Makina Madencilik iletişim

ERK Asfalt Makina Madencilik iletişim

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Asfalt Makina İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Topal, Mehmet Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

MY Robotics Mühendislik Hizmetleri Makina İmalatı İnşaat Emlak Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Robotics Mühendislik Hizmetleri Makina İmalatı İnşaat Emlak Turizm Pazarlama Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Dağçayır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı

Türkiye asfalt üretiminde Avrupa'nın zirvesinde!

Türkiye Asfalt Müteahhitleri Derneği (ASMÜD) Başkanı Ayberk Özcan, Türkiye'nin geçen yıl 46 milyon tonluk asfalt üretimi ile Almanya'yı da geride bırakarak Avrupa'da liderliğe yükseldiğini belirtti.

Türkiye asfalt üretiminde Avrupa'nın zirvesinde!

Türkiye, başkanlığını yaptığı Avrupa Asfalt Üstyapı Birliği verilerine göre, asfalt üretiminde Almanya'yı geride bırakarak Avrupa'nın zirvesine yükseldi. Türkiye'yi, Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere takip etti.

Korkuteli'nde asfalt, kaldırım ve içmesuyu çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu yaptığı açıklamada, ilk olarak Fatih Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını belirterek, "İlçenin değişik yerlerinde yoğun mesai harcıyoruz" dedi

ERK Asfalt Makina Madencilik iletişim Haberi

ERK Asfalt Makina Madencilik iletişim

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-ASFALT a. Asfalt(bitümlü sıcak karışım) üretimine yarayacak ilkmaddeve yardımcı maddeleri temin etmek,bunlar için bina,tesis işletmek ,asfalt üretimi ile ilgili her türlü sanayiye katılmak,asfalt üretim tesisleri(bitümlü sıcak karışım)kurmak,işletmek,kiraya vermek,kiralamak ve bu tesislerde asfalt  üretimi ve asfalt geri dönüşüm üretimi yapmak,her türlü asfalt alım satımını ve üretilen mamulün dahili ve harici pazarlamasını yapmak,aynı amaçla kurulmuş tüzel,gerçek kişi ve kuruluşlara iştirak etmek,satın almak,(varsa) satmak B-MADENCİLİK  a-   Maden Kanunu ve Taş Ocakları Nizamnamesine göre her türlü maden cevherini ve diğer sanayi hammaddelerini aramak, işletmek ve maden sahaları aramak, işletme ruhsatnamelerini ve işletme...