06 / 05 / 2024

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Zemin İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bozdağ tarafından kuruldu.

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Sartek Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş tarafından kuruldu.

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu. 


Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, beton, zemin ve epoksi uygulamalarını yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...