27 / 04 / 2024

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.



Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü alt yapı, zemin inşaatı, kazık sistemleri inşaat işleri, hafriyat işleri ve hazır beton imalatı yapmak. b. Her türlü inşaat malzemelerini almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. c. İnşaat hafriyat ve nakliye işlerinde kullanılan ağır iş makineleri, dozer, kepçe, kamyon, su tankeri gibi araç gereçleri satın almak. d. Resmi tüzel ve özel kişilere ait arsalar üzerine turizm, sanayi, konut, site, villa amaçlı müteahhitlik, taşeronluk, taahhüt gibi malzemeli malzemesiz inşaat yapımını gerçekleştirmek. e. Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü müteahhitlik hizmetleri, yol, köprü, baraj, okul, hastane, toplu konut, sanayi ve turistik tesisler yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarruf gerçekleştirebilir.
 


Geri Dön