02 / 05 / 2024

Erka Panorama proje fiyatları

Erka Panorama proje fiyatları

Erka Grup imzasıyla hayata geçirilen Erka Panorama satılık daire fiyatı 345 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 107 daireden oluşuyor.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama projesinde 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Siltaş Panorama'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi Faras Panorama için düğmeye bastı ve proje detayları belli oldu. Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Faras Panorama fiyat listesi 2022...

Faras Panorama'yla 503 yeni konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Faras Panorama adıyla yükselecek olan projede 503 adet konut ve 5 adet dükkan yer alacak. İşte proje detayları...

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Atakent Panorama nerede?

Atakent Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atakent Panorama nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

JB Panorama 590 bin TL’ye satışta! Yeni proje!

İstanbul'un merkezi konumu Kağıthane'nin Çeliktepe bölgesinde inşa edilen JB Panorama projesinde satış süreci başladı.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

Panorama Park Antalya'da peşinde yüzde 22 indirim! Yeni proje!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilecek Panorama Park projesi tek bloklu mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Erka Panorama proje fiyatları Haberi

Erka Panorama proje fiyatları

Erka Grup imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Erka Panorama projesi 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.


Toplam 107 daireden meydana gelen Erka Panorama projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Erka Panorama satılık daire fiyatı 1+1'lerde 345 bin TL'den , 2+1 dairelerde ise 398 bin TL ila 717 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Erka Panorama projesinde konut teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Büyükdere Caddesi’ne yürüme mesafesinde yer alan Erka Panorama projesi  Sultan Selim Caddesi’nin devamındaki Gümüşhane Caddesi, Abide Sokak’ta inşa ediliyor.


Erka Panorama satış ofisi:

Tel: 444 6 386

Web: www.erkapanorama.com/

Pınar...