14 / 05 / 2024

Erkan Aksu

Erkan Aksu

Öz Yükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aras, Erkan Aksu, Hamit Tonguç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Özyükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aras, Erkan Aksu, Hamit Tonğuç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aksu tarafından kuruldu.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Hüseyin Erkan kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Erkan kimdir? Hüseyin Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Erkan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Erkan..

Antalya Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamam!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Küçük Aksu Barajı’nda incelemelerde bulundu. Özgür, Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamamlandığını söyledi.

Düzce Aksu Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Aksu Karataş Mesire Alanı’nın 1. etap çalışmaları tamamlandı!

114 dönüm alan üzerine yapılacak olan Aksu Karataş Mesire Alanı’nda 35 dönümlük 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Aksu Karataş Mesire Alanı’nda kapı girişi ve yol güzergahının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.

Sertaş Turizm'den Aksu'ya 196 milyon TL'lik otel yatırımı!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş., Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiinde 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. Otel projesi 196 milyon TL'ye mal olacak.

SMD Studio ile AKSU/SUARDI tasarımlarını birleştiriyor!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Serap Korkmaz ve AKSU/SUARDI'den mimari tasarım ortaklığı!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de teslimler 2016'da!

İstanbul’un gözbebeği Kadıköy Fikirtepe yeni projelerle değerine değer katıyor. Erkan İnşaat’ın butik anlayışla inşa edeceği toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Aksu Çamköy'e kültür tesis alanı imarı onaylandı!

Aksu Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi Meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan birkaç gün önce verdiği istifası hakkında açıklamalarda bulundu.

Aksu Mühendislik ve Yapı Tasarım hizmette!

İnşaat Mühendisi Mustafa Salih Aksu'nun sahibi olduğu Aksu Mühendislik ve Yapı Tasarım hizmete girdi. Aksu Mühendislik Yeniyol Mah.Gazi Caddesi Haner Apt. Katıl No:12/6 adresindeki mühendislik bürosunda hizmet verecek.

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta Göztepe toplam 446 adet daireden meydana gelerek 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi olarak 2016 yılının dördüncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Erkan Aksu Haberi

Erkan Aksu

Öz Yükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aras, Erkan Aksu, Hamit Tonguç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Öz Yükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...