04 / 05 / 2024

erkan petekkaya acarkent Steak House

erkan petekkaya acarkent Steak House

Erkan Petekkaya, oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacağını açıkladı. Daha önce yine Acarkent'te Mes-et kasap dükkanı açan Petekkaya, Şişli'deki sosyete pazarıyla ticarete devam etmişti.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Acarkent villalarının yapı ruhsatları iptal edildi!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi Mimarlar Odası’nın Beykoz Saip Molla ormanına inşa edilen Acarkent villalarına ait yapı ruhsatları hakkında açtığı davada, yapı ruhsatları için iptal kararı verildi...

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Acarkent'ten 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çavuşbaşı Mahallesi'nde yer alan Acarkent Konut Sitesi'ndeki 399 metrekarelik villayı 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Öner Erkan İzmir'den 1.1 milyon liraya Rum evi aldı!

Oyuncu Öner Erkan, İzmir Konak'a bağlı Karataş'tan tarihi bir Rum evi aldı. Yeni evini 1 milyon 150 bin liraya alan oyuncu evini internetten günlük kiraya vermeye başladı. 

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Beykoz Acarkent Sitesi'nde 8.4 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

erkan petekkaya acarkent Steak House Haberi

erkan petekkaya acarkent Steak House


Endemol Türkiye ile yaptığı 5 yıllık rekor anlaşmayla dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya, oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Önceki gün Nişantaşı'nda Gürkan Şefte görüntülenen Petekkaya, Acarkent'te Steak House açacağını açıkladı. Daha önce yine Acarkent'te Mes-et kasap dükkanı açan Petekkaya, Şişli'deki sosyete pazarıyla ticarete devam...