17 / 05 / 2024

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Gözegir tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Miepark Sitesi İ Blok'ta kuruldu

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Er Altyapı Taahhüt Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Altyapı Taahhüt Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Arslan tarafından kuruldu. 

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kop tarafından kuruldu. 

Turhal'da hafriyat yönetim sistemi devrede!

Turhal’da inşaat ve yıkıntı atıklarını taşımak isteyen kişi ve kuruluşlara “Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Taşıma İzin Belgesi” verildi. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler: kimse istediği yere hafriyat dökemeyecek.” dedi.

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Hammadde Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Mültefit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu.

Eyf Yapı Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyf Yapı Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Artar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bayrampaşa, Eski Edirne Asfaltı'nda kuruldu.

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Erkan Yaşacan: İzmir riskli yapıda İstanbul'dan sonra ikinci sırada!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürü Erkan Yaşacan, kentsel dönüşümde İzmir'in riskli yapıda İstanbul'dan sonra ikinci sırada yer aldığını söyledi.

Deymat Yapı İnşaat Mühendislik Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deymat Yapı İnşaat Mühendislik Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ahmet Atmaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Erkan Güral: Zorunlu faiz artışı Türk Lirası'nı güçlendirecektir!

Merkez Bankası’nın faiz artırımı, iş dünyasında da yankı buldu. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, güçlü Türk Lirası için zorunlu faiz artışının kaçınılmaz olduğunu söyledi, “Artışın yansımaları olumlu olacaktır,” dedi.

Erkan Aydın: Onay almadan binaları yıkmayacağız!

Gülbahçe Mahallesi'nde nokta mitingi yapan Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, bir bölgenin yüzde yüz onayı alınmadan o bölgede hiçbir binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayacağını söyledi...

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Gözegir tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,kendi gerekse taşeronlara yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, No:6 Miepark Sitesi İ Blok, Kat:8...