15 / 05 / 2024

Erkan Yaşacan biyografi

Erkan Yaşacan biyografi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürü Erkan Yaşacan kimdir? Erkan Yaşacan, İzmir’deki kentsel dönüşümü nasıl anlatıyor? İşte Kentsel Dönüşüm İl Müdürü Erkan Yaşacan...

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan: Büyükşehirlerde kira artışları yavaşlıyor!

Son günlerde kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar sık sık gündem oluyor. Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan, kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerini paylaştı... 

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Birlik Yaşam Alanı Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Yaşam Alanı Yönetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

Arima Mimarlık'tan Kütahya'ya 3. otel müjdesi!

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

NGY Mimarlık İnşaat Turizm Bilişim Teknoloji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NGY Mimarlık İnşaat Turizm Bilişim Teknoloji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Başakşehir'de Aydın Yağıbasan ve Erkan Yağıbasan tarafından kuruldu.

İMO Konya Şubesi başkanı İbrahim Hakkı Erkan oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası'da hafta sonu 14. Olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Erkan yaptığı açıklamada, " Meslektaşlarımız 14. Olağan genel kurulumuza yoğun bir ilgi gösterdiler meslektaşlarıma bu ilgiden dolayı teşekkür ederim. " dedi.

Pırlanta Göztepe: Bir pırlantaya sahip olmaktan daha güzeli bir Pırlanta'da yaşamaktır!

"Pırlanta Göztepe: Bir pırlantaya sahip olmaktan daha güzeli bir Pırlanta'da yaşamaktır" sloganıyla tanıtılan proje Erkan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de teslimler 2016'da!

İstanbul’un gözbebeği Kadıköy Fikirtepe yeni projelerle değerine değer katıyor. Erkan İnşaat’ın butik anlayışla inşa edeceği toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Erkan Yaşacan biyografi Haberi

Erkan Yaşacan biyografi

Erkan Yaşacan kimdir?

Erkan Yaşacan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürü’dür. Erkan Yaşacan, İzmir’de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlarla toplantılar yapıp, binaları kontrol ediyor.


Kentsel dönüşümün İzmir'deki patronu Yaşacan, "Bazı belediyeler, 'biz sizin yasanızı takmayız' diyorlar. Vatandaşlar yasal haklarını kullanmak için savaşsın. İzmir kentsel dönüşümde ikinci sırada" diye konuştu.


Yeni Asır Gazetesi’nin 21 Ekim 2013 tarihli haberine göre; Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürü Vekili Erkan Yaşacan, geçen yıl yürürlüğe giren kentsel dönüşüm yasası çerçevesinde çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, İzmir'in kentsel dönüşümde İstanbul'dan sonra ikinci sırada yer aldığını söyledi. Yaşacan, "Vatandaşlarımızın bilgilendirmeye paralel olarak ilgilerinin ve girişimlerinin arttığını görüyoruz. Bugün itibariyle 300 bina ve bin 300 dairenin riskli yapı tespiti yapıldı. 


Yıkım süreci başlatıldı. Bunların yerine...