03 / 05 / 2024

Erken rezervasyon dönemi başlıyor

Erken rezervasyon dönemi başlıyor

Turizm sektörü, gelecek yıl yapacakları tatilleri en ekonomik şekilde planlamak isteyen tatilciler için 2015 erken rezervasyon dönemini başlatıyor. Ön taleplere gelen yoğun ilgi sektörü umutlandırdı.

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Erken emeklilikte yeni dönem! Kimler yıpranma hakkına sahip? Kimler erken emekli olabilir?

Günümüzde milyonlarca çalışanın hayali, erken emeklilik dönemi. Buna göre bazı meslek grupları için erken emeklilik imkanı var ve bu durumun temel nedenlerinden biri "yıpranma hakkı" olarak adlandırılıyor. Kimler yıpranma hakkına sahip. İşte ayrıntılar...

Erken rezervasyon döneminde en çok Kaş tercih ediliyor!

Erken rezervasyon döneminde villa tatili için en çok tercih edilen yurtiçi lokasyon ise Antalya - Kaş oldu.

Yurt dışı turları yüzde 60 artış gösterdi!

Jolly Tur erken rezervasyon dönemi ilk sonuçlarını açıkladı. Şirket, 7 Kasım- 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Sinpaş İncek Dünyası için erken rezervasyon fırsatı!

İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerini kapsayan Sinpaş İncek Dünyası için erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede daire fiyatları 300 bin 768 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş İncek Dünyası erken rezervasyon fırsatı için son gün 28 şubat!

Sinpaş İncek Dünyası erken rezervasyon fırsatı için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Kampanya Ankara'da yükselen İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerinde geçerli olacak.

Etstur erken rezervasyon satışlarında rekor kırdı!

Etstur'un, Erken Rezervasyon kampanyası dönemi boyunca sürecek. Instagram yarışması Tatil Yağmurunda, ilk kazananlar belli oldu. Ödüllerin verildiği yarışmada bir ay içinde 50 binin üzerinde fotoğraf paylaşıldı.

Touristica’da erken rezervasyon başladı!

Touristica’da, %50’ye varan indirimler ve 9 taksit imkanları ile 2015 erken rezervasyon dönemi başladı. Erken rezervasyonda ilk dönem, 01 Aralık – 15 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Erken rezervasyon dönemi başladı!

Ali Onaran, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektörün katkılarıyla 6 yıl önce hayata geçirilen erken rezervasyon kampanyasının her geçen yıl vatandaşlardan daha fazla rağbet gördüğünü söyledi.

Erken rezervasyon dönemi başlıyor!

Turizm sektörü, gelecek yıl yapacakları tatilleri en ekonomik şekilde planlamak isteyen tatilciler için 2015 erken rezervasyon dönemini başlatıyor. Ön taleplere gelen yoğun ilgi sektörü umutlandırdı.

AnadoluJet'ten erken rezervasyon kampanyası!

AnadoluJet, 25 Ağustos - 28 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği Erken Rezervasyon Kampanyası ile tüm Türkiye’ yi 49.99 TL ’ den başlayan fiyatlarla uçuruyor...

Oktay Temeller:Erken rezervasyonda yüzde 40'a varan indirimle tatile gidin!

Hizmet kalitesi ile faaliyet alanlarında fark yaratan Setur, 2014 Erken Rezervasyon Dönemi kampanyalarıyla da tatilcilerin yüzünü güldürüyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller tatilcilere tavsiyede bulundu...

TOKİ Afyon Şuhut'ta başvuru dönemi 25 Temmuz'da başlıyor!

1 adet konutun konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacağı TOKİ Afyon Şuhut projesinde başvuru dönemi 25 Temmuz'da başlıyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor...

Erken rezervasyon dönemi başlıyor Haberi

Erken rezervasyon dönemi başlıyor

Tatil.com'un ön talep sayfasına ilk 48 saatte 1900 kişi başvurdu. 2015 yılında geçen yıla göre yüzde 40 artışın beklendiği erken rezervasyon döneminden yararlanarak yaz tatilini şimdiden planlamak isteyenler, yüzde 50'ye varan indirimlerle rezervasyon yapabilecekler. 


MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com, internet sitesinde "2015 erken rezervasyonda size özel fırsat!" başlığıyla erken rezervasyon fırsatından yararlanmak isteyen tatilcilerin e-posta adreslerini ve telefon numaralarını alarak erken rezervasyondan ve ekstra indirimlerden faydalanmalarını sağlıyor. Tatilciler erken rezervasyon ile yüzde 50'ye varan indirimlerden yararlanma, istediği otelde yer sıkıntısı yaşamadan kalma ve tatile gitmeden 72 saat öncesinde koşulsuz iptal etme hakkına sahip olma avantajlarından yararlanmak için erken rezervasyon yaptırmayı tercih ediyor. Üstelik ön kayıt yaptıran tatilciler ekstra 50 TL indirimden de yararlanabiliyor. 

Bundan altı yıl önce "erken rezervasyon"...