18 / 05 / 2024

erken

erken

Annelik durumu, sağlık nedenleri ve askerlikten ötürü pek çok kişi beklenen tarihten daha önce maaşına kavuşuyor. İşte SGK erken emeklilik şartlarını merak edenler için tüm detaylar…

Konut kredisi erken ödeme cezası var mı?

Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe giren Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereğince, tüketici, vadesi gelmemiş kredi borcunun bir veya birden çok taksitini ödeyebiliyor. Peki, konut kredisi erken ödeme cezası var mı?

Konut kredisi erken ödeme cezası iptali!

Bankaların konut kredisi erken ödeme cezası talep edebilmesi için kredinin sabit faizli konut kredi olması gerekiyor. Peki, konut kredisi erken ödeme cezası iptali nasıl olur?

Konut kredisi erken ödeme mahkeme kararı!

Bankalar, konut kredisi erken ödeme işlemlerinde, tüketicilerden "erken kapama cezası" talep edebiliyor. Bu ücret mahkeme kararına göre ücreti sabit faizli mortgage kredilerinde talep edilebiliyor.İşte, konut kredisi erken kapama mahkeme kararı!

Konut kredisi erken ödeme cezası kalktı mı?

Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nin konut kredisi erken kapatma ücreti ile ilgili aldığı son karara göre bankalar bazı kredilerde erken kapama ücreti talep edilebiliyor mu? Konut kredisi erken ödeme cezası kalktı mı?

Konut kredisi erken ödeme cezası ne kadar?

Konut kredisi erken ödeme cezası sabit faizli mortgage kredilerinde talep edilebiliyor. Değişken faizli mortgage kredilerinde erken ödeme cezası talep edilemiyor. Peki, konut kredisi erken ödeme cezası ne kadar?

Konut kredisi erken kapatılması!

Konutun teminat altına alınması şartıyla verilen tüketici kredisine konut kredisi deniyor. Peki, konut kredisi erken kapatılması nasıl olur? İşte, konut kredisi erken kapatılması yargıtay kararı!

Konut kredisi erken kapama 2014!

Konut kredisi erken ödeme yargıtay kararına göre, bankalar, miktarı 112 milyar lirayı aşan kredilerin erken ödenmesi halinde, erken kapama ücreti talep edebiliyor. İşte, konut kredisi erken kapama 2014!

Konut kredisi erken kapama cezası iptali!

Konut kredisi, bankaların gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak ifade ediliyor. Peki, konut kredisi erken kapama cezası iptali nasıl olur?

Konut kredisi erken kapama cezası!

Konut kredisi, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, konut kredisi erken kapama cezası var mıdır?

Van'a yılın ilk karı erken düştü!

Yüksek kesimlere yağan kar, Van -Bahçesaray karayolundaki 3 bin rakımlı Karapet Geçidi'nde sürücülere zor anlar yaşattı. Yayladan dönen çobanlar, bu yıl karın erken yağdığını söyledi.

Tatilcilere, erken yola çıkın uyarısı!

Tatilcilere, erken yola çıkın uyarısı geldi. Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sönmez: " Yollardaki yoğunluğa yakalanmamak için sürücülerin erkenden yola çıkması gerek " dedi.

Banka kredi erken ödeme cezası alır mı?

Bankalardan kredi kullanan tüketiciler vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunabileceği gibi, konut finansmanı borcunun tamamını erken ödeyebiliyor. Peki, banka kredi erken ödeme cezası alır mı?

Konut kredisi erken ödeme cezası yargıtay kararı!

Konut kredisi erken ödeme cezası yargıtay kararına göre, bankalar, miktarı 112 milyar lirayı aşan konut kredilerinin erken ödenmesi halinde, tüketiciden erken kapama ücreti talep edebiliyor...

erken Haberi

erken

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından bazı durumlarda sigortalılara erken emeklilik hakkı tanınıyor. Böylece erkekler ve kadınlar daha erken tarihte emekli maaşına kavuşma imkanına sahip olabiliyor. Annelik durumu, sağlık nedenleri ve askerlikten ötürü pek çok kişi beklenen tarihten daha önce maaşına kavuşuyor. İşte SGK erken emeklilik şartlarını merak edenler için tüm detaylar…

Milyonlarca çalışan erken emeklilik koşulları hakkında araştırma yapıyor. Çeşitli sebeplerden ötürü bazı vatandaşlara erken emeklilik hakkı tanınıyor. Pek çok durumda olduğu gibi bazı sağlık durumlarının tespit edilmesi halinde de vatandaşlara bu hak veriliyor. Ayrıca diğer durumlarda bazı vatandaşlar erken yaşta maaş alabiliyor.

Erkeklerde askerlik hizmeti ve kadınlarda doğum, emeklilik tarihini öne çeken sebepler arasında. Anneler her bir çocuk için 2 yıl erken emeklilik hakkı kazanıyor.

EMEKLİLİK TAKVİMİ NASIL?

31.12.2008 ~ 2009...