17 / 05 / 2024

Erkilet Bulvarı çalışmaları

Erkilet Bulvarı çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarının 3,3 kilometrelik bölümünü 1,4 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Konak Tramvayı için çalışmalar devam ediyor!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi. İki etap halinde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 15 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Konak Tramvayı inşaat çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hız kesmediği Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Altınordu'daki cephe yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

Ordu ilinin değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ilk etabını tamamladı

İstanbul Boğaziçi Bulvarı için çalışmalar başladı!

İSTANBUL’un iki yakasını altıncı kez birbirine bağlayacak, Üsküdar-Kabataş arasında iki kilometre uzunluğundaki yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

Karşıyaka Cahar Dudayev Bulvarı'nda tramvay çalışmaları başladı!

İzmir'in kanayan yarası olan trafik çilesi, tramvay çalışmalarıyla birlikte ikiye katlandı. Tramvay hattı çalışmalarının başladığı Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'ndaki trafik çilesi, sabah ve akşam saatlerinde vatandaşların korkulu rüyası oldu.

Erkilet Bulvarı çalışmaları Haberi

Erkilet Bulvarı çalışmaları

Ağır yaşanan kış mevsiminin ardından bulvarda oluşan bozulmayı gidermek için Erkilet Bulvarının 3,3 kilometrelik bölümünü alt yapısıyla birlikte yenilediklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Yolun kalitesi ulaşımın güvenliği açısından çok önemlidir. Kocasinan'ı daha ileri noktalara taşımak için çalışıyoruz. 'Yeni Kayseri Kocasinanda Kurulacak, Kocasinan, Kayserinin Yeni Yüzü Olacak' vizyonumuzla en kaliteli hizmetleri sunmak için gayret gösteriyoruz" diye konuştu. 

Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet'in, Kocasina'nın yerleşim ve yaşam merkezi olmasının yanında önemli ulaşım noktalarından biri olduğunun da altını çizerek, "Geleneksel olarak bağ kültürü yaşanan Erkilet yaz mevsiminde yoğun nüfus ve trafik hareketliliği yaşıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ulaşımını sağlamak için bulvarı yeniledik" dedi. 

Çevril, Taşhan, Kuşçu, Kemer, Dadağı, Ebiç, Mahzemin ve Emmiler Mahallelerinin de Erkilet Bulvarını kullandığına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Botaş...