05 / 05 / 2024

erkilet Kocasinan Akademi Tesisi

erkilet Kocasinan Akademi Tesisi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet sakinlerine müjde vererek Erkilet’e Kocasinan Akademi Tesis’in kurulacağını dile getirdi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Kayseri Kocasinan'da 41.8 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı toplam 41 milyon 850 bin TL muhammen bedelle satışa sundu.

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Erkilet projesinin ihalesini 7 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da 9.1 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Osmangazi Mahallesi'nde arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Kayseri Erkilet Emniyet Hizmet Binası tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Emniyet Hizmet Binası'nda incelemeler yaptı.

Kayseri Erkilet'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada, Kocasinan Erkilet Bölgesinde kentsel dönüşüm planlaması yaptıklarını müjdeledi.

Kayseri Erkilet Dere Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Kocasinan Belediyesi, Eylül ayı birinci oturumun ek meclis toplantısını yaptı. Gündem maddeleri arasında yer alan Erkilet Dere Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi konusu, görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı!

Kocasinan Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Düzenlenen toplantıda, Erkilet Dere Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı olarak ilan edildi.

Kocasinan Belediyesi'nden Erkilet'e sosyal tesis!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Erkilet'e yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kocasinan Akademi Tesisi hayata geçiyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet sakinlerine müjde vererek Erkilet’e Kocasinan Akademi Tesis’in kurulacağını dile getirdi.

Kayseri Kocasinan'a 3 yeni park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu.

erkilet Kocasinan Akademi Tesisi Haberi

erkilet Kocasinan Akademi Tesisi


Başkan-Vatandaş buluşmalarını sıklıkla tekrarlamaya özen gösteren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile birlikte Erkilet Dere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerine müjdeli bir haber vererek, Erkilet’e Kocasinan Akademi Tesis’in kurulacağını söyledi.


Başkan Çolakbayrakdar, bu yıl içerisinde büyük bir projeyi daha  hayata geçireceklerini vurgulayarak, “2016 yılında Kocasinan Akademi/ Yakut tesisini  kurarak hizmet vermeye başladık. Tesisimizde spordan eğitime kültürden sanata her alanda hizmet veriyoruz. Bu tesisin bir örneğini de Erkilet’e yapacağız. Bu sene içinde temellerini atmayı planladığımız tesis Kocasinan Akademi çatısı altında büyük bir merkez olacak. Yaptığımızın hizmetlerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanması ve bizlere güler yüz olarak dönmesi şevkimizi bir kat daha artıyor.” şeklinde konuştu.


Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine de değinen Başkan...