02 / 05 / 2024

Erkin Usman

Erkin Usman

Yeni Asır yazarlarından Erkin Usman bugünkü köşe yazısında İzmir'de kentsel dönüşüm konusunu ele aldı. İki -üç yıldır "kentsel dönüşümü" konuşuyoruz. İnsanlarımız, kentsel dönüşümle kalkıyor, kentsel dönüşümle oturuyor ve O'nunla yatıyor.

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

Eyüpspor’da oynayan Caner Erkin, Ataköy’deki lüks bir konutun alımı için senet imzaladı. Caner Erkin, günü geldiğinde senetlerin ödemesini gerçekleştirdi fakat Erkin’in 120 bin TL'lik iki senedi, 3.bir kişiye verildi. Bu kişi de senetleri Caner Erkin’e karşı icraya koydu. 

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oner Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Emin Karahayıt, Onur Karahayıt ve Erkin Karayhayıt ortaklığında kuruldu.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Kripto para tartışmalarında sular durulmuyor!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Aytunç Erkin bugünkü köşesinde kripto para piyasalarını kaleme aldı.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Ankara'daki AOÇ arazisine helikopter hangarı mı inşa edilecek?

Ankara'nın merkezinde bulunan Atatürk Orman Çiftliği arazisine helikopter inşa edileceği iddia edildi. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında bu iddiayı kaleme aldı.

Wau İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wau İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abad Ur Rehman Bhutta, Affan Shafqat Bhutta ve Usman Alı Bhutta ortaklığında kuruldu.

Erkin Sopokov'a '681 bin dolarlık konut satın alma' suçlaması!

Ülkesinde gözaltına alınan Kırgızistan'ın İstanbul'daki eski Başkonsolosu Erkin Sopokov, diplomatik plakalı aracını üçüncü şahıslara kullandırmak, 681 bin dolarlık konut satın almak, Başkonsolosluğun bütçesinden 31 bin doları şahsi ve ailevi nedenleri için kullanmaktan sorumlu tutuluyor...

Erkin Usman Haberi

Erkin Usman

İki -üç yıldır "kentsel dönüşümü" konuşuyoruz. İnsanlarımız, kentsel dönüşümle kalkıyor, kentsel dönüşümle oturuyor ve O'nunla yatıyor.

Peki, biz İzmir olarak bu kentsel dönüşümün neresindeyiz?

Ege-Koop bu bölgenin en ciddi ve en kapsamlı "inşaat organizasyonu" dur.

Ve, bu organizasyonun başında da Hüseyin Aslan var.

Sorduk:

"Kentsel dönüşümün neresindeyiz?"

Aslan cevap veriyor.

"Kentsel dönüşüm işinde bizden daha tecrübeli daha donanımlı bir kurum yok. Ama maalesef konuyu siyasete alet ettiler. Sen-ben kavgasına dönüştürdüler. Sözüm ona kentsel dönüşüm organizasyonu yapılıyor ama ne Ege-Koop orada, ne Ticaret Odası, ne meslek kuruluşları. İçinde halkın dahil olmadığı bir dönüşümden birşey çıkmaz. İzmir'de hakkıyla bir dönüşüm uygulaması yapılması halinde ise hem kent hem insanlar hem kuruluşlar kazanır. Ama bunu anlamak istemeyenler var."

* * *

Aslan'ın çarpıcı açıklamalarından satırbaşları...

* Ben iş ve değer ürettim. Binlerce insanın...