28 / 04 / 2024

Erkoç Şehircilik Yapı Kimin

Erkoç Şehircilik Yapı Kimin

Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi Hasan Koçak ve Ertuğruk Bacıoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Yunus Ertek tarafından kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Polat tarafından kuruldu.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Muğla'da 138 kaçak yapıyı yıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Muğla’da yakından takip ettiği kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Muğla'da şu ana kadar toplam 138 kaçak yapı yıkıldı.

Detay Grup Şehircilik Müşavirlik ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Detay Grup Şehircilik Müşavirlik ve Yapı Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erhan Gökal tarafından kuruldu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'engelsiz mekanlar' yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm yapıların erişilebilirlik standartlarına uygun inşa edilmesi, engellilerin haklarının ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü  Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Eser tarafından kuruldu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 176 yapım işini tamamlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 75 içme suyu, 99 atık su, bir katı atık tesisiyle bir yol yapımı olmak üzere toplam 176 yapım işini tamamlayıp belediyelere teslim edecek.

Erkoç Şehircilik Yapı Kimin Haberi

Erkoç Şehircilik Yapı Kimin


Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Koçak ve Ertuğruk Bacıoğlu ortaklığında  kuruldu. 


Erkoç Şehircilik Ve Yapı Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Mevcut veya açılacak çöp sahalarının, hafriyat ve sanayi, atık döküm sahalarının ıslahı ye rehabilitasyonu konusunda projeler hazırlamak, tesisler kurmak ve işletmek,bu sahalarda atıkların geri kazanımı amacıyla faaliyette bulunmak. Her türlü evsel, endüstriyel, elektronik, hafriyat ve diğer atıkları; kaynağında ayrı ayrı veya birlikte toplamak, ayrıştırmak, aktarma istasyonları, ara depolama tesisleriyapmak ve bu tesisleri işletmek, atıkları geri kazanmak, zararsız hale getirilmesi ile ilgili olarak yakmak,düzenli depolamak ve her türlü bertaraf tesislerini kurmak, bertaraf edilme suresinde her türlü atık ve hurdalardan hammadde, yan mamul ye mamul üretimi, kompost gübre üretimi şeklinde yararlanmak. ve anasözleşmesinde...