09 / 05 / 2024

Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Selim Eroğlu Şube Müdürlüğü'nde 7 milyon 500 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Dumlupınar Caddesi'nde açıldı.

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Kurban derisinden ekonomiye 5 milyar liralık katkı!

3-4 milyar dolarlık ihracat değerine ulaşan Türkiye deri sanayi, hammadde ihtiyacının yüzde 15’ini kurban derilerinden karşılıyor. Ekonomiye 5 milyar TL katma değer yaratan kurban derilerinde potansiyelin daha yüksek olduğu belirtiliyor.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Kocabal ve Celal Öksüz ortaklığında kuruldu.

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sakarya tarafından kuruldu.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

İtanom İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtanom İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Öksüz tarafından kuruldu.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keremköy Yaşam Platosu Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kaya, İsa Öksüz ve Levent Yılmazcan tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adresi Haberi

Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Selim Eroğlu Şube Müdürlüğü'nde 7 milyon 500 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Dumlupınar Caddesi'nde açıldı.


Erlüks Deri Sanayi ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adresi: Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Dumlupınar Caddesi,...