29 / 04 / 2024

erman toroğlu prestij park reklam

erman toroğlu prestij park reklam

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Prestij Park projesinin reklam filminde, futbol yorumcusu, köşe yazarı Erman Toroğlu oynadı...

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bengitaş Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erman Yakupoğlu tarafından kuruldu.

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul Projesi, sadece bizim değil, bölgemizin, dünya deniz ticaret sisteminin, Karadeniz ve Akdeniz havzasının prestij projesidir" dedi.

Co Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Co Concept Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Erman Çorumluoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Toro Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Toro Dış Ticaret Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Serdar Kemaloğlu tarafından kuruldu. 

Polsan Prestij Konutları'nın satış ofisi açıldı!

Salihoğulları ile Akoğlu Danışmanlık ortaklığında hayata geçirilen Polsan Prestij Konutları'nın satış ofisi açıldı.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Giresun Görele'de Sinirlioğlu Prestij Caddesi açıldı!

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde'nin açılışı yapıldı.

Uğur Karaibrahimoğlu: Fındık müzesi elzemdir!

Karaibrahimoğlu, yıllardır “Fındık Müzesi ve Kültür Merkezi”nin kurulamadığını, şehre prestij katacak sembol bir yapıt olarak bu müzenin mutlaka kurulması gerektiğini belirtti.

Görele Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi'nde çalışmalar başladı!

Giresun’un Görele Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan ‘Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde’ projesinde ilk kazma vuruldu.

erman toroğlu prestij park reklam Haberi

erman toroğlu prestij park reklam
Futbol yorumcusu, köşe yazarı Erman Toroğlu, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen İstanbul Prestij Park projesinin reklam filminde oynadı.
İstanbul Prestij Park, 351 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 26 blok halinde yükseliyor. Bak Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede bloklar 16-17 katlı olarak tasarlandı. Prestij Park toplam 2 bin 392 adet daireden meydana geliyor.

İstanbul Prestij Park reklam filmi için...