03 / 05 / 2024

Ermenek kazası

Ermenek kazası

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Sultanbeyli'de inşaatta yaşanan iş kazası TBMM'de!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Ermenek kazası Haberi

Ermenek kazası


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.


Hisarcıklıoğlu, AA muhabirine yapılan açıklamada, TOBB olarak, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "12 yılda, doğal afetler ile eğitim, gıda ve kültür konularındaki yardım ve yatırımlarımız 500 milyon liraya ulaştı. Halen de 81 ilde 81 Anadolu, Fen, İmam-Hatip ve meslek lisesi yaptırıyoruz" dedi.


Hisarcıklıoğlu, Soma'da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için iş dünyasını seferber ettiklerini anımsatarak, şunları kaydetti:


 "Topladığımız 17 milyon lirayı da hükümetimize takdim etmiştik. Ermenek’te vuku bulan maden faciası için de benzer bir yardım planlıyoruz. TOBB olarak yılbaşı dolayısıyla başkanlarımıza ve üyelerimize ajanda dışında herhangi...