02 / 05 / 2024

ermenekte ev yapılacak

ermenekte ev yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Soma'da hayatını kaybeden kardeşlerimize sağlanacak haklar neyse bu hakların tamamı Ermenek'te hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarına sağlanacak" dedi.

EVSİAD: İkinci konuta vergi ev sahiplerine yapılacak bir darbedir!

Merkez Bankası’nın iktidara ilettiği birden fazla konutu olana ek vergi getirilsin önerisi ev sahiplerini isyan ettirdi. Ev Sahipleri Dayanışması (EVSİAD) bir basın açıklaması yaparak Merkez Bankası’nın bu önerisinin ev sahiplerine yapılacak bir darbe daha olduğunu belirtti.

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? Ev sahipleri ve kiracılar hesaplanan bu rakamlara göz atın! 

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı TÜFE ile Mayıs kira artış oranının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak?

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Ev sahiplerine 5 bin TL ödeme yapılacak... Acilin de ötesinde bir zamanda bakın hemen

Kira ve taşınma yardımı destek ödemesi başvuru ekranı açıldı... Ev sahiplerine yönelik aylık olarak 5 bin TL ödeme yapılacak... Ev sahipleri ödemeden yararlanabilecek. İşte detaylar...

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

İzmir'de depremzedeler için yapılacak ev projesi meclis gündeminde!

İzmir'de depremde evini kaybeden vatandaşlar için yapılacak ev projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfalı hayırseverlerin katkısıyla İdlib'de 90 ev yapılacak!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından başlatılan kampanyada toplanan yardımlarla, Suriye'nin İdlib şehrinde ihtiyaç sahipleri için 90 ev yapılacak.

Van'da evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlara konut yapılacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Van merkezde veya İstanbul’da yaşayan ve evi deprem bölgesinde hasar gören bütün vatandaşlarımıza ev yapılacak" dedi...

ermenekte ev yapılacak Haberi

ermenekte ev yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Soma'da hayatını kaybeden kardeşlerimize sağlanacak haklar neyse bu hakların tamamı Ermenek'te hayatını kaybeden kardeşlerimizin yakınlarına sağlanacak" dedi.


Elvan, Ermenek Kültür Ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden ocağı kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek olmak için düzenlenen toplantıda, söz konusu derneğin 1959 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden bu yana bölge vatandaşlarına büyük katkılar sağladığını söyledi. 


Maden ocağı kazasında ihmali bulunanlarının sonucuna katlanacaklarını ifade eden Elvan, "Hata yapanlar, eksikleri olanlar, 18 canı kaybetmemize neden olanlar mutlaka hesabını sonuna kadar verecekler. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Kim suçlu ise bunun hesabını verecek" diye konuştu.


Elvan, maden kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına yönelik bazı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Soma'da hayatını kaybeden kardeşlerimize sağlanacak haklar neyse bu hakların tamamı...