01 / 05 / 2024

Ernst&Young sektörün ilk sürdürülebilirlik raporu

Ernst&Young sektörün ilk sürdürülebilirlik raporu

E&Y Türkiye Başkanı Mustafa Çamlıca’dan öğreniyoruz ki E&Y, bu yılki Çevre Günü’nü Türkiye’de kendi sektörlerinde bir ilke imza atarak, Sürdürülebilirlik Raporu ile kutluyor.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Bakanlık açıkladı! Konaklama sektörünün tamamı denetlenecek

Türkiye'de Turizm gelirleri, senenin ilk 9 ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 20,1 yükselişle 42 milyar dolara çıktı. Bu rakamın yıl sonunda ise 55,6 milyar dolara ulaşması beklenmekte. Yapılan açıklamada 2024 sene sonunda konaklama sektörünün tamamının bakanlık denetimine gireceği açık

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

İnşaat sektörünün gözü Fiyat Farkı Kararnamesi’nde!

Kamu müteahhitleri yeni senenin ilk günlerinde TBMM’de görüşülecek Fiyat Farkı Kararnamesi’ne odaklandı. Kovid-19 salgınıyla girdi maliyetlerinin yüzde 200 yükseldiği inşaat sektörünün temsilcileri, tatmin edici bir kararname çıkmasını umut ediyor.

Gayrimenkul sektörünün 2. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde inceleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 2. Çeyrek Raporu'na göre ev fiyatları 2021'in ilk çeyreğinde en yüksek seviyelerini gördü. 

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi!

Gayrimenkul sektörünün ilk yarı karnesi belli oldu. Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından hazırlanan 'Gayrimenkul Sektör Raporu', Türkiye gayrimenkul sektörünün 2021'in ilk yarı performansıyla ilgil önemli verileri barındırıyor.

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), yatırım bankacılığı alanında bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihracını yaptı.

Gıda sektörünün ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

TSKB aracılığı tarafından yapılan ihraçla gıda sektöründe ilk kira sertifikası ihracı gerçekleşti. Buna göre Altınmarka Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye 75 milyon TL tutarında kaynak sağlandı.

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

Gayrimenkul sektörü ön plana çıkıyor!

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, 2017 yılının ilk 9 ayına ait EY verilerine gayrimenkul sektörünün ön plana çıktığını söyledi..

Ernst&Young sektörün ilk sürdürülebilirlik raporu Haberi

Ernst&Young sektörün ilk sürdürülebilirlik raporu

Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü. Bu yıl bu özel günü Maslak’taki LEED sertifikalı bir yeşil binada yer alan ofisleri için de ayrıca LEED sertifikası almış olan bir kurumda kutladık. Biliyorsunuz bu sertifikalandırma sisteminin amacı, insanların kendilerine yeni yaşama ve çalışma yerleri yaratırken gelecek nesillerin hayatlarını olumsuz etkileyecek ürünlerden ve uygulamalardan kaçınmalarını sağlamak.


Eski adıyla Ernst&Young, 140 karakterlik twitter’a uyum için kısaltılmış yeni adıyla E&Y Türkiye Başkanı Mustafa Çamlıca’dan öğreniyoruz ki E&Y, bu yılki Çevre Günü’nü Türkiye’de kendi sektörlerinde bir ilke imza atarak, Sürdürülebilirlik Raporu ile kutluyor. Türkiye’nin dev şirketlerini denetleyen ve danışmanlık yapan bir kurum için önemli bir adım.


Adres, metro çıkışı!

140 ülkede faaliyette olan E&Y, tüm dünyada 180 bin çalışanıyla 3 yıl önce sürdürülebilirlik için yola çıkıyor. ABD’deki merkezde...