05 / 05 / 2024

Eroğlu avrupa mağaza sayısı

Eroğlu avrupa mağaza sayısı

Loft markasının Avrupa ve ABD dışındaki satış haklarına sahip Eroğlu, Avrupa tarafını da almak için görüşmeler yapıyor. Avrupa biriminin büyük değere sahip olduğunu söyleyen Şahin Eroğlu “Sadece Avrupa’da 300 Loft mağazası var” dedi.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Damat, yurt dışında her hafta bir mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu'nda mağaza açıyor!

Vakko, İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından 2006'da ayrılmıştı. Vakko şimdi ise 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor...

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

Orka Holding yurt dışında 50 yeni mağaza açacak!

Orka Holding, 10 günde 350 bin satış gerçekleştirdi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl içinde yurt dışında 50 mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Eroğlu avrupa mağaza sayısı Haberi

Eroğlu avrupa mağaza sayısı

Fransız giyim markası Loft’un Avrupa ve Amerika’daki dışındaki tüm satış haklarını elinde bulunduran Eroğlu Holding, Avrupa haklarını da almak için Fransızlar ile masada. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Eroğlu “1997’de Avrupa ve ABD dışındaki tüm Loft satış haklarını satın aldık. 2001’de ise Avrupa haklarını satın almak istedik ancak o dönemde Fransızlar güçlü idi ve bize ‘Loft’u biz satmayız siz satın’ dediler ve satış suya düştü. Şimdi Avrupa krizde, Fransızlar’ın durumu çok kötü. Masaya oturduk ve görüştük. Şayet bu satış biterse Loft markasının dünyadaki tüm haklarını almış olacağız. Loft tam bir Türk markası olacak” dedi.


AVRUPA’DA 300 MAĞAZA

Avrupa pazarının büyük önem taşıdığını söyleyen Eroğlu “Mevcut elimizde bulunan Loft markası Avrupa satış hakları ile birlikte 3 kat daha büyüyecek. Fransızların Avrupa’dan...