02 / 05 / 2024

Eroğlu Holding gayrimenkul sektörü

Eroğlu Holding gayrimenkul sektörü

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Adil Mahmut Eroğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu, 21 Haziran 2019 tarihinde görevinden istifaen ayrıldı...

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Eroğlu Holding gayrimenkul sektörü Haberi

Eroğlu Holding gayrimenkul sektörü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta Rusya'ya yaptığı ziyaretin sonuçları ekonomi dünyasına çok olumlu yansıdı. İki lider, ilişkileri kriz öncesi durumuna hatta daha ileri noktalara götürme konusunda mutabık kaldılar. 2020'ye ilişkin 100 milyar dolarlık ticaret hedefi kondu ki bu durumun yaratılmasında iş dünyasına da büyük görevler düşüyor. Bu haftaki söyleşi sayfamızı, Rusya pazarını çok iyi tanıyan bir gruba ayırdık. 


Eroğlu Holding, Rusya'nın en büyük perakende grubu. Ülkede 300'ün üzerinde mağazası var. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu'nun tabiri ile her iki Rus vatandaşından biri kendilerine ait ürünü giyiyor. İki ülke arasındaki yumuşamanın ardından, Eroğlu Holding, Rusya'ya ilk kez perakende dışında bir sektörde yatırım yapacak. Rusya pazarına 1994'te giren Eroğlu Holding, bu kez ülkeye gayrimenkul alanında yatırım yapacak. Eroğlu Holding...