14 / 05 / 2024

Erol Atalay

Erol Atalay

Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Erol Atalay, Davut Atalay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Hasköy, Piripaşa Mahallesi, Kumbarahane Caddesi'nde kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Bursa Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Şerafeddin Atalay Kreşi’nin yapımını tamamladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı. 

Ergün Atalay: Türkşeker fabrikaları özelleştirmeden çıkarılmalıdır!

Türkşeker kapsamındaki 14 fabrikanın özelleştirilmesi için ihale sürecinin başlatılmasının ardından Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, " Türkşeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkarılmalıdır." dedi..

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Özhan Atalay: Gayrimenkul danışmanlığı hizmeti fark edilmiyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından görüşe açılan Gayrimenkul Ticareti Hakkındaki Yönetmelik taslağı hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Erol Atalay Haberi

Erol Atalay

Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Erol Atalay, Davut Atalay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


Öz Atalay Teknoloji Turizm İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;  Şirket İnşaat faaliyetleriyle ilgili olarak;             Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...