16 / 05 / 2024

Erol Çırak

Erol Çırak

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

İmarı bırakın sorunlara bakın!

Gaziantep Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı bugün köşesinde " imarı bırakın sorunlara bakın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Mimar Erol Türkgenç vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi, İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1961 mezunu Prof. Dr. Erol Türkgenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Vasiyet kimlere bırakılır?

Vasiyet, bir kişinin ölümünden sonra geçerli olmak üzere, bir veya birden fazla kişiye belirli bir mal bırakması işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, vasiyet kimlere bırakılır? Vasiyeti kim saklar?

Sarissa İstanbul Evleri'nde sona bırakılan ticari mülk satışa sunuldu!

Ataşehir Finans Merkezi’ne komşu 5 blok 392 daire 42 ticari üniteden oluşan Sarissa İstanbul evlerinde satışı sona bırakılan 3700 metrekare büyüklüğündeki kıymetli ticari mülk satışa sunulmuştur.

AVM'lerin mimarisinde hangi alanlar zorunlu bırakılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ''AVM'lerin mimarisinin içerisinde zorunlu olarak bırakılacak alanları tespit ettik. Örneğin 5 bin metrekarenin üzerinde belli bir büyüklükteki alışveriş merkezine bebek odaları tahsis etmelerini istedik." dedi.

Hasan Çaboğlu: TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik!

Karşıyaka Yalı Stadı Koordinatörü Hasan Çaboğlu, KSK'nin çalışmalara ilgi göstermemesinden yakındı ve "TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik" dedi.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

İzmir'de kazılıp bırakılan yollar ne zaman tamamlanacak?

İzmir'de kazılıp bırakılan yollar yüzünden kent çamur gölüne dönerken Çiğli'de benzer manzaralar bu kez kaldırımlarda göze çarptı. Ekol KBB Hastanesi ile Kent Hastanesi arasındaki 8019/11 sokakta kaldırımlar kazıldı ve öylece bırakıldı.

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Adana'da 950 hektarlık alan atıl şeklinde bırakıldı!

Adana'da yeni inşaat alanı ve arsa üretilmemesi sıkıntısı yaşanırken Büyükşehir Belediyesi, sorunun aşılmasında önemli bir kaynak olarak gösterilen 950 hektarlık alanı atıl bırakıyor.

Erol Çırak Haberi

Erol Çırak

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.


Basın açıklamasında konuşan Erol Çırak, "Parkın çok amaçlı belediye hizmet alanı olmaktan çıkarılmasını ve yeşil alan olarak imar planlarına işlenmesini istemiştik. Alanın yeşil alan onayını beklerken, park içinde iki ay önce çok amaçlı bina inşaatı başladı. Hem doğa ve ekoloji mücadelesine ters düşen bu anlayışı kınıyoruz. 

Park alanının yeşil alan olarak tescilini istiyoruz"...