30 / 04 / 2024

Erol Güçlü

Erol Güçlü

Veziroğulları İnşaat Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Erol Güçlü ve Mürteza Güçlü tarafından İstanbul Sancaktepe'de kuruldu.

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Eber Gölü'ndeki fabrikalar çürümeye terk edildi!

TTKD Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nün çürüdüğünü söyledi. Gölün çevresinde bulunan fabrikalar ve 17 yerleşim alanının atıklarıyla çöp alanına dönüştürüldü.

Gülşehir'de doğalgaz talep toplama süreci sona eriyor!

30 Kasım'da sona erecek doğalgaz talep toplama sürecinin son günlerinde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Erol Gumussoy siyasi parti Başkanları, muhtarlar ve halkla birebir görüşerek destek istedi.

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aygün tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Arnavutköy' de kuruldu.

Bafa Gölü temizliği için ekoturizm projesi uygulanacak!

Uzmanlar, Bafa Gölü ve çevresinde planlanan ekoturizmi gerçekçi bulmuyor. Yard. Doç. Dr.Erol Kesici, 'Göl suyu kirli, kokuyor. Önceliğimiz gölün temizlenmesi olmalı' dedi.

Erol Günaydın: Lojistik maliyeti demiryolu ile düşer!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz" dedi

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp evleniyor!

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ile Aleyna Sarı dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30' da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Erol Gül Bekir Gül İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Erol Gül Bekir Gül İnşaat Turizm Taşımacılık Su Arama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Gül ve Erol Gül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu

Sarıgöl'de evi deniz görene deniz manzaralı daire verilecek!

Sarıgöl'de oturanların her türlü konforu hak ettiğinin altını çizen Erhan Erol, "Kentsel dönüşümden etkilenen vatandaşımızın evi caddeye bakıyorsa cadde cepheli, deniz görüyorsa deniz manzaralı daire vermek zorundayız.

Sarıgöl'de vatandaşlara tapudaki metrekareye göre yeni daire verilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Sarıgöl'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Vatandaşın tapuda kaç metrekare yeri varsa o büyüklükte yeni daire verileceğini duyurdu..

Kentsel dönüşümle birlikte Sarıgöl mahallesinde suç oranları azaldı!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümle birlikte kabuk değiştiren Sarıgöl'de suç oranları yarı yarıya düştü. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, kentsel dönüşümle birlikte Sarıgöl'de ev fiyatlarının da şimdiden üçe katlandığını söyledi...

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Erol Güçlü Haberi

Erol Güçlü


Veziroğulları İnşaat Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Erol Güçlü ve Mürteza Güçlü tarafından İstanbul Sancaktepe'de kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

EROL GÜÇLÜ 5.000,00 TL

MÜRTEZA GÜÇLÜ 5.000,00 TL


İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c....