18 / 05 / 2024

erol menteş kimdir

erol menteş kimdir

Erol Menteş şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm için vatandaşın bize müracaatı yetiyor. Biz binada risk tespiti yapıyoruz ve riskli ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına rapor sunuyoruz. " dedi.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Balıkesir'de emlak fiyatları arttı!

Balıkesir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren temsilciler Balıkesir emlak piyasasını anlattı. Menteş Emlak sahibi Erol Menteş, Turyap Temsilcisi Ayfer Güneş ve Turpa Temsilcisi Uğur Ekmekçi açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Orhan Erdil kimdir?

Türkiye'nin ilk 45 katlı projesini Erol Simavi ile yapmaya çalışan ve 1984 yılında Türkiye'nin ilk lagün projelerini, İzmir Atakent ve Mavişehir projelerini yapan Yüksek Mimar Orhan Erdil kimdir?

Balıkesir kentsel dönüşümde son durum ne?

Erol Menteş şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm için vatandaşın bize müracaatı yetiyor. Biz binada risk tespiti yapıyoruz ve riskli ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına rapor sunuyoruz. " dedi.

erol menteş kimdir Haberi

erol menteş kimdir

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığından alınan yetki ile vatandaşlardan aldıkları müracaatlar sonrasında risk tespitlerini yaptıklarını söyleyen Erol Menteş şöyle konuştu: 'Kentsel dönüşüm 2012 yılında 6 bin 306 sayılı kanunla birlikte riskli alanların kentsel dönüşüme sokulması ile başladı. Bizde Nisanda yapılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yetki alarak Balıkesir'de il bazında 8 firma ilçe bazında 2 merkez ilçede 5 firma bu işi yapıyor. Kentsel dönüşüm için vatandaşın bize müracaatı yetiyor. Biz binada risk tespiti yapıyoruz ve riskli ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığına rapor sunuyoruz. Çevre ve şehircilik Bakanlığı da tapuya şerh düşüyor 'riskli bina' diye süreç bundan sonra işliyor. ' dedi.



Erol Menteş, ' Bina riskli ise 60 gün içinde yıkım kararı çıkıyor. Verilen süre içinde Bina sahipleri kendileri binayı yıkmaz ise sonraki...