02 / 05 / 2024

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Milli Eğitim tatili uzatıp, 3 gün daha ekleme yaptı! Çocuklar buna çok sevinecek!

Arka arkaya gelen tatil müjdeleri öğrencileri sevindirdi. Tatilin son gününde milli eğitim bakanlığı bir açıklama yaptı. Açıklamayla birlikte öğrenciler sevindi. Üç gün daha tatil olacak. İşte tüm detaylar…

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Okullar yaz tatiline ne zaman girecek?

Deprem nedeniyle ara verilen eğitime,  afetten etkilenen illerdeki okullarda bugün tekrar başlanırken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, pek çok veli ve öğrencinin merak ettiği o sorunun yanıtını açıkladı.

TEB’den Eğitim Harcamalarınıza 400 TL’ye Varan Bonus! Okullar açılınca çok işinize yarayacak

TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1-28 Şubat tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000 TL-50.000 TL arası eğitim ödemesine 200 TL bonus, 50.000TL üzeri eğitim harcamanıza 400 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın!

50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için 50 kişi alınacak. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olan ilan için kadro dağılımı da belli oldu. Coğrafya branşından Almancaya kadar birçok alanda alım yapılacak. İşte detaylar…

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Eğitim ödeneği yattı mı? Öğretmen eğitim öğretim ödeneği ne kadardır? İşte detaylar!

Eğitim ödeneğine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Eğitim ödeneği yattı mı?” işte detaylar!

Çorum Devlet Hastanesi yeniden açılacak!

45.Bölge Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan, hizmete açılması planlanan Çorum Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili konuştu.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu 300 öğrenciye eğitim verecek!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Dünyanın birçok yerinde birçok okulu gezme ve görme fırsatım oldu. İnanın böyle güzel okulların sayısı dünyada çok çok az. Milletlerin ve ülkelerin bu tür okulları açmaları, vicdanlarının, merhametlerinin ve şefkatlerinin ölçüsüdür" dedi...

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Uludağ Sarıalan Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sağlık Bakanlığı tarafından yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.


Ankara karayolu üzerinde yapımına 2014 yılının Ocak ayında başlanan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hizmete girdiği 3 Temmuz'dan itibaren bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunuyor.


Yaklaşık 170 bin metrekare kapalı alana sahip ve bin 294 araçlık otopark, 800 yatak, 176 poliklinik, 22'si suit olmak üzere 430 hasta odası, 30 ameliyathane, hastane bünyesinde çalışan personel için kreşi bulunan hastane, yaklaşık 500 milyon liralık bütçesiyle Sağlık Bakanlığınca tek kalemde yaptırılan en büyük yatırımlar arasında gösteriliyor. Yapımı 3,5 yılda tamamlanan ve bölgedeki en büyük sağlık tesisi konumunda...