17 / 06 / 2024

Tapu mu? Eğitim mi? Uzmanı açıkladı!

Tapu mu? Eğitim mi? Uzmanı açıkladı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden pek çok kişinin yanıtını aradığı Tapu mu? Eğitim mi? sorusuna cevap verdi. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Çocuklarınıza bırakacağımız en büyük miras onların eğitimi olsa da pek çok kişi de çocuğu için borsa ve arsa yatırımı yapıyor. Peki tapu mu, eğitim mi? 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı https://x.com/arifgudulcom üzerinden yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

Arif Güdül, 18 yıllık sektör deneyimimde, tapusunun kıymetini bilmeyen ve düzgün değerlendiremeyen kişilerin yüzde 85'inin miras malı sahipleri olduğunu gözlemlediğini belirterek, pek çok kişinin yanıtını aradığı 'Tapu mu? Eğitim mi?' sorusuna cevap verdi.

Arif Güdül'ün paylaşımı şu şekilde:

Tapu mu? Eğitim mi?

Çocuklarınıza bırakacağınız en büyük miras onların eğitimidir. 18 yıllık sektör deneyimimde, tapusunun kıymetini bilmeyen ve düzgün değerlendiremeyen kişilerin %85'inin miras malı sahipleri olduğunu gözlemledim. Bu nedenle, çocuklarınıza bir tapuyu miras bırakmadan önce bir kez daha düşünün. 

Her zaman derim ki, bir kişinin geliri, kişisel gelişiminden yüksek olamaz ve olmamalıdır. Piyango talihlileri de bunun bir örneğidir; milyonlarca kazanan talihlilerin birçoğu şu anda işsiz ve evsiz durumda, onlardan haber yok.

Eğitim, çocuklarınıza bırakabileceğiniz en değerli mirastır. Maddi miraslar, ancak doğru değerlendirildiğinde anlamlı hale gelir. Unutmayın, çocuklarınızın geleceği, onların eğitimiyle şekillenir. 

Arif Güdül'ün paylaşımına şu yorumlar geldi:

Çanakkale, Konya ve İzmir'de 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihlere aman dikkat!

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Kandilli Rasathanesi'nden büyük Marmara depremi uyarısı: Bugünden başlanarak hazırlanmak gerekiyor! 


Geri Dön