02 / 05 / 2024

Erol Tabanca özgeçmiş

Erol Tabanca özgeçmiş

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

Yapı belgesi, iskan anlamına gelir mi?

Milliyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Ulusoy, bugünkü yazısında yapı belgesini kaleme aldı. Peki Yapı belgesi, iskan anlamına gelir mi? İşte Ulusoy'un o yazısı...

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın evlilikleri krizde mi?

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak!

Erol Tabanca'nın 10 milyon dolar harcayarak yaptığı OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak.  

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Erol Tabanca özgeçmiş Haberi

Erol Tabanca özgeçmiş

Erol Tabanca kimdir?

Erol Tabanca, 1957 yılı Eskişehir doğumlu. 1992’de Türkmenistan’a giden Erol Tabanca, 3 sene sonra iki arkadaşıyla birlikte Polimeks'i kurdu. Erol Tabanca, Türkmenistan’da dünyanın en büyük 102. müteahhidi haline geldi.


Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Fakültesi’ni bitirdi.


Türkmenistan'da Bayındırlık Bakan Yardımcılığı ile başkent Aşkabat'ın baş mimar yardımcılığı görevlerinde bulunan Erol Tabanca 550 milyon dolarlık serveti ile, 2013 yılında hazırlanan "En Zengin Türkler" listesinde yer alıyor.


Türkiye'de de proje yapmaya başlayan Erol Tabanca, doğum yeri olan Eskişehir'in Bademlik adlı seyir terası mevkiinde inşa edilen termal oteli yapıyor.


Polimeks ilk olarak bir kaldırım inşaatı, ardından da bir park projesini tamamladı. Parkın açılışında eski Türkmenbaşı Saparmurad Niyazov’la tanışan Tabanca o günden sonra da aldığı işlerle Türkmenistan’ın en büyük müteahhitlerinden birisi haline geldi. 


Polimeks’in yaptığı Bağımsızlık...