16 / 05 / 2024

Erol Üçer vefat

Erol Üçer vefat

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı. 

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Bir yakınınızın vefatı halinde bir evin miras kaldığını ancak içinde bir başka mirasçının oturduğunu düşünelim. Peki, miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Erol Çarmıklı vefat etti!

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, vefat etti. Nurol Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınladı. 

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Er Özdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Özdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol    Özdemir tarafından kuruldu. 

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Erol Üçer vefat Haberi

Erol Üçer vefat

1951 İTÜ İnşaat Fakültesi mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ 1951 mezunları Erol Üçer'in vefatı üzerine bir taziye ilanı yayınlattılar. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer'in cenazesi 4 Mart 2018 Pazar günü Bilkent Hamdi Akseki Camii'nden mğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumenin yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz....