13 / 05 / 2024

Erol Yarar kış turizmi

Erol Yarar kış turizmi

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

YÖK'ten NFT ve Blockchain adımı! Başkan Erol Özvar ilk kez açıkladı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelerde başlayacak yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özvar, "Yükseköğretim kurumlarında dijital dönüşüm sürecine uyum sağlayarak küresel ölçekte rekabet edebilme gücü kazanmak zorunluluk haline geldi" dedi.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bıçakcı tarafından kuruldu.

Erol Özmandıracı ve Merve Başbuğ arasında sular durulmuyor!

Merve Başbuğ ile kızının babası iş adamı Erol Özmandıracı, arasında sular durulmuyor. Başbuğ, yazı 5 milyon Euro’luk teknesinde geçiren Erol Özmandıracı’dan, kızı Lea’nın okulundaki yemekhane ücretini karşılamadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas'ın cicim ayları karantinada geçiyor!

14 aylık ilişkilerini 15 Aralık tarihinde resmiyete döken Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın cicim ayları karantinada geçiyor...

Erist İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erist İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Erol tarafından kuruldu. 

Elazığ'da olası bir depremde orta hasarlı binalar da yıkılacak!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta yaşanan Elazığ depreminde birçok binaya orta hasarlı raporu verildiğini ve olası bir depremde orta hasarlı tespiti yapılan binaların da yıkılacağını belirterek, "Gözlemsel tespit yerine karot ve röntgenle bilimsel tespitler yapılmalıdır" dedi...

Agrega Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özhabeş ve Furkan Erol tarafından kuruldu.

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Erol Yarar kış turizmi Haberi

Erol Yarar kış turizmi

Bir dönem MÜSİAD başkanlığı da yapan Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, ‘Bir Ekonomik Kalkınma Modeli: Kayak Sporu’ başlıklı projesini gazetecilerle paylaştı. Yarar, Türkiye’nin, 12 yıla yayılarak gerçekleştirilecek 48 milyar Euro’luk yatırımla, kış sporları merkezi haline gelebileceğini ve coğrafi nedenlerle dünyada Kış Olimpiyatları düzenleyebilen çok az sayıda ülke arasına katılabileceğini söyledi. Bölgesel kalkınmayı sağlayan tek sporun dünyada ‘kayak sporu’ olduğunu, spor ve kayak sektörüne yapılan yatırımların 7 yıl gibi kısa bir sürede geri döndüğünü vurgulayan Yarar “Avusturya’nın en önemli gelir kaynağı kış turizmi ve kayak. Avusturya’ya getirisi 44.1 milyar Euro” dedi.


‘Doğu kayaksız kalkınamaz’


Türkiye’de yüksek dağ sayısının kayak sporu için bulunmaz bir nimet olduğunu belirten Yarar “Ülkemizin doğusu yüksek dağlarla kaplı. Doğuyu kayaksız kesinlikle kalkındıramazsınız. Doğunun tek kurtuluşu kayak...