11 / 05 / 2024

Erşan Kartal

Erşan Kartal

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erşan Kartal, Mahmut Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Migros sucukta yüzde 50 indirim! Pınar, Erşan, Namet, Aytaç fiyatları dip yaptı! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market 26-29 Eylül tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili paketli sucuk ürünlerinde aynı ürünün 2.sinde net yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu. Peki Migros'ta sucuk ne kadar? İşte 26 Eylül 202 fiyat listesi...

Teg Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teg Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erşan Tahsin Dönü tarafından kuruldu.

En fazla doların etkileneceği kriz başladı! Olağanüstü değer kaybı uyarısı

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Kripto para birimleri ve hisse senetlerindeki olağanüstü değer kaybı en fazla doları etkileyecek. Bitcoin 2020'den bu yana en düşük seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Erşan tarafından kuruldu.

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erşan Adıman tarafından kuruldu.

Kartal'da çöken binayla ilgili 15'er yıl hapis!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını bina çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapsamında, 3 şüpheli hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Kaçak yapılar yıkılacak, TOKİ binaları inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Erdoğan, Kartal'da yıkılan bina, TOKİ ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kartal'dan almamız gereken dersler var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Kartal'daki enkaz alanına geldi. Erdoğan, "Buradan almamız gereken dersler var." dedi.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kartal'a millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bu dönem iki önemli projemiz var; biri millet bahçeleri, biri millet kıraathaneleri. İnşallah Kartalımıza güzel bir millet bahçesini yapacağız, bir de güzel bir millet kıraathanesi yapacağız." dedi.

Erşan Kartal Haberi

Erşan Kartal

Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erşan Kartal, Mahmut Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Pakmen İnşaat Temizlik Danışmanlık Mobilya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...