06 / 05 / 2024

Ersin Aydeniz afrika

Ersin Aydeniz afrika

Nijerya'da 1.5 yıldır faaliyet gösteren E7 Grup'un CEO'su Ersin Aydeniz, Türk yatırımcıları Afrika'ya çağırdı. Ersin Aydeniz Türk yatırımcılara "Enerji alanında büyük açık var" dedi..

Cansuyu Derneği Afrika'da cami yaptıracak!

Cansuyu Derneği Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile protokol imzaladı. Dernek Afrika'nın en fakir ülkelerinden Fildişi Sahili Cumhuriyetinin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bahçesine cami yaptıracak.

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Doğu Afrika Topluluğu Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Ankara Ticaret Odası’nın organizasyonu ile beş Afrika ülkesinin tek ülke olarak temsil edildiği “Doğu Afrika Topluluğu” yatırım olanaklarını tanıtmak üzere Türk yatırımcılar ile bir araya geliyor.

Limak Holding'ten Afrika'ya 150 milyon dolarlık yatırım!

Limak Holding Afrika'ya Mozambik'ten açıldı. Maputo'da 2 milyon ton kapasiteli çimento fabrikasının temelini atan şirketin daha sonraki durağı Fildişi Sahili olacak.

Afrika Ruanda'ya insansız hava aracı limanı geliyor!

İngiliz mimar Norman Foster’ın öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan insansız hava aracı (drone) limanı, ilk olarak Afrika ülkesi Ruanda’da kurulacak.

Sahraaltı Afrika’da Enerjiye Erişim Konferansı düzenlendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, İstanbul’da G20 bünyesinde düzenlenen "Sahraaltı Afrika’da Enerjiye Erişim" konulu konferansta konuştu.

ACENDİS 2016'da Ortadoğu ve Afrika'ya yatırım yapacak!

Yurtiçi ve yurtdışında 200'ün üzerinde hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDİS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da yatırım yapacak!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS Ortadoğu ve Afrika'da hastane projelerine başlıyor!

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

Afrika ve Ortadoğulu yatırımcılar Didim'den konut alıyor!

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, Didim'de geçmiş dönemde özellikle İngilizler'in çok sayıda konut aldığını belirtti. Didim'de son dönemlerde Afrika ve Ortadoğu vatandaşlarının konut sahibi olmaya başladığı belirtildi.

Afrika yapı sektörü AfricaBuild Lagos'ta buluşacak!

Dünyanın en büyük fuar şirketleri arasında yer alan ITE Group PLC. ve fairtrade Messe GmbH & Co KG, Afrika kıtasının en büyük ekonomisine sahip olan Nijerya’da, Afrika yapı ve inşaat sektörünü bir araya getiriyor.

Dedeman Afrika Gana'da otel açacak!

Türkiye'nin en köklü turizmcilerinden biri olan Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman, Afrika'ya açılacaklarını söyleyerek, "3 yıldızlı yeni bir marka yaratacağız" diyor.

AE Arma Elektropanç'ın yeni hedefi Afrika!

3 kıtada 7 milyon metrekareden fazla çeşitli fonksiyonel teknik müteahhitlik hizmeti veren AE Arma- Elektropanç, hedefine Afrika'yı da aldı.

Ersin Aydeniz afrika Haberi

Ersin Aydeniz afrika

Türkiye'nin Afrika ile ticareti artırmak için başlattığı açılım Türk şirketlerinin daha çok iş yapmalarının yolunu açtı. Afrika kıtasının 180 milyon nüfuslu ülkesi Nijirya ise teşvikleriyle Türkler'in gözdesi oldu. Bu ülkeye, konut projesiyle ilk adımını atan E7 Grup, enerji alanında da yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Türkiye'de yapı market, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, Nijerya'da konut projeleri ve enerji yatırımları yapmayı planlıyor. E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, büyük bir elektrik açığı bulunan Nijerya'nın bu eksikliğini gidermek için bedava doğalgaz verdiğini belirterek, "Ülkede ayrıca büyük ama işletilmeyen petrol ve kömür yatakları var" dedi. Asıl yatırım fırsatının enerji alanında olduğunu söyleyen Aydeniz, "Biz 1.5 yıldır bu ülkedeyiz. Nijerya'da yerel ortağımız Mannah Grup ile birlikte çalışıyoruz. Amacımız kendi yatırımlarımızın...