06 / 05 / 2024

Ersin Aydeniz yatırım

Ersin Aydeniz yatırım

Nijerya'da 1.5 yıldır faaliyet gösteren E7 Grup'un CEO'su Ersin Aydeniz, Türk yatırımcıları Afrika'ya çağırdı. Ersin Aydeniz Türk yatırımcılara "Enerji alanında büyük açık var" dedi..

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Aes Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aes Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ersin Çakılcı tarafından kuruldu.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Cincil Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Cincil Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 TL sermaye bedeli ile Ali Ersin Cincil ve Muzaffer Cincil ortaklığında kuruldu. 

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi kuruldu!

HA Uluslararası Yatırım Gayrimenkul İnşaat Enerji Ortaklığı Anonim Şirketi, Ersin Türk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Eyüp, Defterdar Mahallesi'nde kuruldu.

Gümüş Suyu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Suyu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersin Karahan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi 'nde kuruldu.

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Karadeniz'e yeni turizm yatırımı: Sky Tower Hotel!

Bölgenin en büyük turizm yatırımı olarak değerlendirilen Sky Tower'ın açılışında konuşan E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, “1990'lı yıllarda Akdeniz'e yatırımlar arttıkça buna şaşıranlar oluyordu..

Ersin Özince: Gayrimenkule yatırım yapmak isteriz!

Ersin Özince, "gayrimenkul yatırım ortaklığından leasingine kadar, mümkünse camına kadar her alanda yatırım yapmak isteriz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Ersin Aydeniz yatırım Haberi

Ersin Aydeniz yatırım

Türkiye'nin Afrika ile ticareti artırmak için başlattığı açılım Türk şirketlerinin daha çok iş yapmalarının yolunu açtı. Afrika kıtasının 180 milyon nüfuslu ülkesi Nijirya ise teşvikleriyle Türkler'in gözdesi oldu. Bu ülkeye, konut projesiyle ilk adımını atan E7 Grup, enerji alanında da yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Türkiye'de yapı market, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, Nijerya'da konut projeleri ve enerji yatırımları yapmayı planlıyor. E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, büyük bir elektrik açığı bulunan Nijerya'nın bu eksikliğini gidermek için bedava doğalgaz verdiğini belirterek, "Ülkede ayrıca büyük ama işletilmeyen petrol ve kömür yatakları var" dedi. Asıl yatırım fırsatının enerji alanında olduğunu söyleyen Aydeniz, "Biz 1.5 yıldır bu ülkedeyiz. Nijerya'da yerel ortağımız Mannah Grup ile birlikte çalışıyoruz. Amacımız kendi yatırımlarımızın...