29 / 04 / 2024

Ersin Özdamar mimarlık

Ersin Özdamar mimarlık

2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Ersin Özdamar kimdir? Ersin Özdamar, hangi işlere imza attı?

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Azizoğlu tarafından kuruldu.

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Pote İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pote İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Ersin Uzuner tarafından kuruldu.

Artısan Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Artısan Mimarlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 35 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hüsai Ersin tarafından kuruldu.

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ersin tarafından kuruldu.

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu...

Bozdag Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdag Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bozacı ve Çağlar Ersin Bozacı ortaklığında kuruldu. 

MZC Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MZC Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Tekin tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Ersin Özdamar kimdir?

2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Ersin Özdamar kimdir? Ersin Özdamar, hangi işlere imza attı?

İstyap Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstyap Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Özer tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Ersin Özdamar mimarlık Haberi

Ersin Özdamar mimarlık

Ersin Özdamar kimdir?

Ersin Özdamar, Kahramanmaraş’ta doğdu. Lise öğrenimini Turgutlu Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimine başlayıp onur derecesi ile mezun oldu. 


Öğrencilik yıllarında, katıldığı mimarlık yarışmalarında birçok ödül aldı. Lisansüstü çalışmalarını İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarımda Bilişim Yüksek Lisans Programı’nda, BIM ve sürdürülebilirlik üzerine yaptığı çalışmalar ile tamamladı. 


2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kurdu.  


Akademik çalışmalarına, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarımda Bilişim Doktora Programı’nda devam etmekte olup, profesyonel çalışmalarına Motto TPU bünyesinde yurtiçi ve yurtdışında çeşitli mimari projeler gerçekleştirerek devam etmektedir.


Motto TPU

2011 yılında Ersin Özdamar ve Burak Koltukoğlu tarafından kurulan Motto TPU, kentsel planlama, mimari ve iç mimari projelerde hizmet veriyor. 


Motto Mimari Tasarim Proje Uygulama

Inşaat Limited...