14 / 05 / 2024

ersun yanal

ersun yanal

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi. Değişiklikler arasında önemli projeler olduğu bilgisi de gelen bilgiler arasında.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Powertek İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powertek İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Daş ve Ersun Çakır ortaklığında kuruldu.

Artık ülkelerin değil şehirlerin dönemi olacak!

GYODER Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici ve Prof. Dr. Gürsel Öngören, gayrimenkul sektörünün gelişimini ve geleceğini Gayrimenkul Zirvesi’nde masaya yatırdı.

Gayrimenkul satış kazancı istisnasında ne değişecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Ersun Bayraktaroğlu bugün ''Gayrimenkul satış kazancı istisnası misyonunu tamamladı mı?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte o yazı... 

Gayrimenkul sektöründe neler değişmeli!

Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumu gerçekleşti. Toplantı, Ersun Bayraktaroğlu'nun önderliğinde yapıldı.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Alternatif gayrimenkul yatırımlarına geçmeliyiz!

PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun moderatörlüğününde yuvarlak masa toplantısı gerçekleşti. 2017’nin olası gündem maddelerini belirlendi. Kentleşme konuşuldu.

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ozan Oğuz, Mehmet Bakioğlu, Mehmet Akgöze ve Ersun Büyükgöze tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Trabzon Akyazı Tesisleri'ne yeni düzenleme!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi. Değişiklikler arasında önemli projeler olduğu bilgisi de gelen bilgiler arasında.

Özel inşaat işlerinde kira gelirinin vergilendirilmesi değişti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Ersun Bayraktaroğlu bugünkü yazısında Gelir Vergisi Tasarısı'nın "özel inşaat" işleri ile kira gelirlerinin vergilendirilmesine yönelik hükümlerdeki değişiklikleri değerlendirdi. İşte o yazı...

Gelir Vergisi Tasarısı'yla neler değişecek?

Pwc'nin Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, Meclise sevki yenilenen Gelir Vergisi Tasarısı'nın gayrimenkul gelirlerinin vergilendirilmesine yönelik yeni hükümlerine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Rant vergisi nasıl tahsil edilecek?

Hükümetin 2016 yılında uygulamaya koymayı planladığı rant vergisini Pwc'nin Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sevim Hukukçu Ali Güvenç Kiraz ele aldı.. İşte o yorumlar..

ersun yanal Haberi

ersun yanal

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi


Yeni sezonda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'ne taşıyacak olan Trabzonspor'da Ersun Yanal imzadan sonra incelemelerde bulunacak. Tecrübeli hocanın yönetimle görüştükten sonra tesislerde yeni bir düzenleme yapacağı ve önemli projeleri olduğu gelen bilgiler...