08 / 07 / 2024

Ertaç Arslan

Ertaç Arslan

Avrasya İstanbul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertaç Arslan, Hanım Çelik Aydemir, Rauf Guseınovı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Ahmet Arslan: Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik!

Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Hatay Mehmet Arslan Cami açıldı!

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Ertaş Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Ertaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Arslan: Havalimanı sayısı 55'e çıktı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri temsilcilerinin Avcılar'daki toplantısına katıldı. Toplantıda, Türkiye ekonomisi ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

Ahmet Arslan: Büyümenin anahtarı inşaat!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 26'ncı Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Ertaç Arslan Haberi

Ertaç Arslan

Avrasya İstanbul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertaç Arslan, Hanım Çelik Aydemir, Rauf Guseınovı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Avrasya İstanbul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...