02 / 05 / 2024

Ertan Peynircioğlu niğde

Ertan Peynircioğlu niğde

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimi 29 Ekim'de tamamlanacak!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Ankara-Niğde Otoyolu'nda geri sayım başladı!

Ülkemizin her köşesinde çok önemli projelerin devam ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda geri sayımın başladığını söyledi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda incelemeler yaptı. Peki Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Niğde'de 2018 yılında yapılacak gölet projeleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de 2018 yılında gölet yapılacak köyler meclis gündemine taşındı. Gürer, sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya sordu..

Niğde Akkaya'ya atık su arıtma tesisi yapılacak!

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İlimizin en büyük çevre problemlerinden biri olan Akkaya Barajının temizlenmesi için yeni model bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Ertan Peynircioğlu kimdir?

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Niğde Kardeşler Camii açıldı!

Niğde Müftülüğü'ne bağlı İbrahim Baloğlu Kur’an Kursu ve Kardeşler Camii açılışı törenlerle yapıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hayırsever Baloğlu kardeşlere teşekkür etti.

Ertan Peynircioğlu niğde Haberi

Ertan Peynircioğlu niğde

Ertan Peynircioğlu, 13 Aralık 1963 Aydın doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Aydın İli İncirliova İlçesinde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1985 yılında mezun olan PEYNİRCİOĞLU, 1985 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girmiştir.   


Sakarya İli Kaymakam Adaylığı ve Eynesil İlçesi Kaymakam Vekilliği yapan Ertan PEYNİRCİOĞLU, 1989 yılında İçişleri Bakanlığı 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirerek Adana İli Feke İlçesine atanmıştır. Daha sonra Bingöl İli Karlıova İlçesi, Kars İli Kağızman İlçesi, Manisa İli Sarıgöl İlçesi, İzmir İli Bayındır İlçesi, Afyon İli Dinar İlçesi, İzmir İli Menderes İlçesi, Bursa ili Orhangazi İlçesinde Kaymakam olarak, Isparta İlinde ise Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 


28 Eylül 2011 tarihinden itibaren Salihli İlçesinde Kaymakam olarak görev yapmaktadır.   1987 -...